Γλυκά Νερά: Έβαλαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού και έπνιξαν τη μητέρα. Εκτός τόπου και χρόνου ο Χρυσοχοΐδης κυνηγάει...αρνητές της μάσκας.

TueTue-MayMay-2021202120212021, Έλληνες

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακριβώς 10 χρόνια μετά την στυγερή δολοφονία του Μανώλη Καντάρη στο κέντρο της Αθήνας για μια κάμερα, και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Οι Έλληνες πολίτες συνεχίζουν να ζουν υπό το καθεστώτος της ανασφάλειας και του τρόμου.

Η εγκληματικότητα στην χώρα μας συνεχίζει να οργιάζει με ειδεχθή εγκλήματα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχεδόν καθημερινά. Αυτή τη φορά ένα νεαρό ζευγάρι έζησε στιγμές τρόμου μέσα στο ίδιο του το σπίτι, από ομάδα μασκοφόρων οι οποίοι όπως αναφέρει το ethnos.gr μιλούσαν σπαστά ελληνικά, και οι οποίοι δεν δίστασαν να στρέψουν τα όπλα τους στο κεφάλι ενός βρέφους και να δολοφονήσουν την 20χρονη μητέρα, μπροστά στα μάτια του 32χρονου πατέρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Οσο οι τρεις κακοποιοί, όπως αποκάλυψε παρά το σοκ του ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολίνας, είχαν το όπλο στο κεφάλι του μωρού, η 20χρονη μητέρα φώναζε για βοήθεια. Κι αυτό ήταν κάτι που έκανε τους αδίστακτους κακοποιούς να πάρουν ένα μαξιλάρι, να το βάλουν πάνω από το πρόσωπό της και να την πνίξουν. Οι δράστες, μάλιστα, που μιλούσαν σπαστά ελληνικά, έφτασαν στο σημείο να κρεμάσουν το σκυλί.

Την Αστυνομία κατάφερε να ειδοποιήσει ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης Καρολίνας, ο οποίος - παρά το γεγονός ότι οι αδίστακτοι κακοποιοί τον είχαν δέσει - έφτασε στο τηλέφωνο από το σημείο που ήταν δεμένος και είπε στους αστυνομικούς για τους κακοποιούς που μπήκαν στο σπίτι.»

Από τα παραπάνω προκύπτει ότι οι δράστες είχαν στην διάθεσή τους αρκετή ώρα ή και ώρες για να διαπράξουν την ειδεχθή τους πράξη.

Την ίδια στιγμή ο παριστάνων τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αποσπά μεγάλες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στο κυνήγι των…αρνητών της μάσκας και των «κορωνοπάρτι», όσο το οργανωμένο έγκλημα στην χώρα κυριολεκτικά οργιάζει.

Επιπροσθέτως μόλις πριν λίγες εβδομάδες πληροφορηθήκαμε ότι μεγάλος αριθμός αστυνομικών έχει επιφορτιστεί με την προστασία «επιφανών» πολιτών όπως ο…Μένιος Φουρθιώτης.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, σε ολόκληρες περιοχές της χώρας υφίστανται μέτρα ελλιπούς ή και ανύπαρκτης αστυνόμευσης με αποτέλεσμα οι Έλληνες πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς ακόμα και μέσα στα ίδια τους τα σπίτια!!

Η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη το οποίο έχει επιφορτίσει την ΕΛ.ΑΣ. με δραστηριότητες που δεν είναι της αρμοδιότητάς της, όπως την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοῑό.

Υπενθυμίζουμε ότι στο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, το οποίο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα μας προ ημερών, προβλέπεται:

ΟΙΚΙΑ - ΦΡΟΥΡΙΟ

Η οικία κάθε πολίτη αποτελεί άσυλο και η υπεράσπισή της σε περίπτωση εγκληματικής εισβολής αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα κάθε Έλληνα. Είναι αδιανόητο να εισβάλλουν σε σπίτια σεσημασμένοι εγκληματίες και να βιαιοπραγούν κατά πολιτών, οι οποίοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν την ζωή και την περιουσία τους, γιατί αν το κάνουν θα φυλακιστούν. Ο αμερικανικός νόμος για την «οικία-φρούριο» θα θεσμοθετηθεί και στην Ελλάδα και έτσι θα εξαλειφθούν άμεσα τα καθημερινά φαινόμενα διαρρήξεων, ληστειών, βιασμών και δολοφονιών με θύματα πολίτες εντός των οικιών τους.

ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ

Ως συνέχεια του θεσμού «οικία-φρούριο» θα τροποποιήσουμε το νομικό πλαίσιο για την οπλοκατοχή από Έλληνες πολίτες με βάση τα αμερικανικά πρότυπα. Η νόμιμη οπλοκατοχή θα τονώσει το αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων έναντι της απειλής της εγκληματικότητας και θα περιορίσει την ασυδοσία των κακοποιών, που σήμερα αποτελούν μάστιγα για τις οικίες και τα καταστήματα ή τις επιχειρήσεις των νομοταγών πολιτών.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

VIDEOS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ