Η κυβέρνηση συνεχίζει να αγνοεί την ελληνική οικογένεια

WedWed-MayMay-2021202120212021, Έλληνες

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η κυβέρνηση παρά τις παράπλευρες απώλειες της οικονομίας της χώρας αλλά και των πολιτών μετά από την απειλή του covid 19, συνεχίζει να αγνοεί την Ελληνική οικογένεια. 


Ουδείς λόγος για ενίσχυση αυτής μέσω Ευρωπαϊκών κονδυλίων που δίνονται σε όλα τα κράτη και ουδείς λόγος για να στηρίξει τις ευπαθείς ομάδες μετά από τον όλεθρο που έχουν υποστεί ως συνέπεια του ιού. Συνεχίζει ακάθεκτα να ψηφίζει νόμους οι οποίοι υποβιβάζουν την προσωπικότητα του κάθε εργαζομένου αυξάνοντας τα ωράρια και μειώνοντας μισθούς. 


Με λίγα λόγια μας θέλει και κρεμασμένους και αλατοπιπερομένους.

 
Από την άλλη ενισχύει κάθε οικογένεια από λαθροεισβολείς οικονομικά, ώστε να μπορέσουν να κρατηθούν γερά στα πόδια τους, να ισοβαθμίσουν με την κάθε Ελληνική οικογένεια και να αποκτήσουν προνόμια , λες και τους τα χρωστούσαμε. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τις ανεπανόρθωτες βλάβες που θα υποστεί ο κάθε Έλληνας καθώς σιγά σιγά θα γίνεται υποχείριο του κάθε λαθροεισβολέα ( είτε σε πολιτικό επίπεδο, είτε σε οικονομικό, σε κοινωνικό, πολιτιστικό, θρησκευτικό ). Έχει φροντίσει μάλιστα να τους βαφτίσει συλλήβδην "πρόσφυγες" και να επηρεάσει την ευαισθησία των ντόπιων Ελλήνων σε μεγάλο ποσοστό.

 
Οι κοινωνικές δομές της χώρας ταράζονται, κατακρεουργείται η ελληνική οικογένεια και πολύ περισσότερο οι ευπαθείς κοινωνικά και οικονομικά ομάδες που δεν είχαν απολαύσει ποτέ τέτοιου είδους ευεργετήματα . 
ΠΡΙΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (από τους ανθέλληνες πολιτικούς) ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ . 
Σε διαφορετική περίπτωση τα ρίχτερ της οικονομικής εξαθλίωσης θα χτυπήσουν και θα φέρουν μεγάλα ρήγματα ακόμη και σε οικογένειες που τώρα αντέχουν. 
Αυτό θα επιφέρει τεράστιες απώλειες στις νέες γενιές αλλά και γενικότερα στην Ελληνική δομή την οποία μανιωδώς προσπαθούν να αφανίσουν. 


ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. 
Δαλακλή Νατάσσα Πρόεδρος μονογονέων Ελλάδος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

VIDEOS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ