Η χούντα Μητσοτάκη, η φίμωση του Ηλία Κασιδιάρη και ο Πανελλαδικός ξεσηκωμός

Έλληνες  11/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Όλοι οι Έλληνες γίναμε μάρτυρες της καταπάτησης  ανθρωπίνων  δικαιωμάτων ακόμα και των στοιχειωδών κοινωνικών, πολιτικών και ατομικών ελευθερίων του ανθρώπου, από το ανάλγητο και ολοκληρωτικό καθεστώς Μητσοτάκη.

Την ώρα που αποφυλακίζονται εγκληματίες, την ώρα που ισοβίτες παίρνουν κάθε λίγο άδειες κυκλοφορώντας  εκτός φυλακών, στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη στερούν το βασικό ανθρώπινο δικαίωμα να μπορεί να επικοινωνεί ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ.

Φυλάκισαν έναν νέο άνθρωπο στα καλύτερα χρόνια της ζωής του μόνο και μόνο επειδή δεν τους προσκύνησε, επειδή δεν μπορούν να τον χειραγωγήσουν, επειδή στέκεται εμπόδιο στα ανθελληνικά τους σχέδια και στο ξεπούλημα της πατρίδας.

Υπογραμμίζεται ότι για τον Ηλία Κασιδιάρη ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία και δεν έχει τελεσιδικήσει καμία απόφαση, αφού είναι δεδομένη και η επί οκτώ ώρες αγόρευση της εισαγγελέως - Δημόσιας κατηγόρου - η οποία τεκμηρίωσε από κάθε νομική άποψη την αθωότητά του.

Η τραγική απόφαση του τριτοκοσμικού καθεστώτος Μητσοτάκη, να φιμώσει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ ανεξάρτητη Εθνική φωνή, την μόνη φωνή που ασκούσε έλεγχο στα εγκλήματα κατά των Ελλήνων, είναι αποτέλεσμα των δημοσκοπήσεων που καταδεικνύουν τη ραγδαία και συνεχή άνοδο του κόμματος που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Η πρωτοφανής αυτή απόφαση του Μητσοτακικού καθεστώτος έχει συσπειρώσει όλους τους Έλληνες σε ολόκληρη τη χώρα.

Στα πλαίσια αυτού του ξεσηκωμού έχει ξεκινήσει ένας οργανωτικός σχεδιασμός σε όλους τους Νομούς της χώρας μετά από προτροπή Ελλήνων πολιτών στην πρωτεύουσα και σε όλη την επαρχία.

Την επόμενη μέρα της αντισυνταγματικής φίμωσης του ιδρυτή του Εθνικού  κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ",  Ηλία Κασιδιάρη, δεχόμαστε βομβαρδισμό για συναντήσεις και συντονισμό από δεκάδες πολίτες σε όλους τους Νομούς της χώρας. Έτσι το Σάββατο σε ένα ταξίδι-αστραπή βρέθηκε στην Κόρινθο το στέλεχος του κινήματος και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, Χαράλαμπος Γιώτης, όπου είχε συνεργασία με παλαιά και νέα στελέχη της Κορινθίας για την οργάνωση και την υποδοχή των εκατοντάδων νέων υποστηρικτών που προσέρχονται  στο κίνημα καθώς και την προετοιμασία για τις βουλευτικές εκλογές οπότε αυτές και αν έρθουν.

Η αγανάκτηση του κόσμου κατά της κυβέρνησης,  που μας μετέφεραν οι συνεργάτες μας από κάθε μέρος της Κορινθίας ήταν πρωτοφανής.

Δηλώνουν με κάθε τρόπο ότι είναι πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να σταθούν δίπλα στον Ηλία... με κάθε κόστος.

Από σήμερα κιόλας έχουν δρομολογηθεί συναντήσεις και συντονισμός σε όλους τους Νομούς της χώρας.

Το τσουνάμι ξεκίνησε, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!

Κλιμάκιο των συναγωνιστών  φαίνονται στην  αναμνηστική φωτογραφία.

Γλάστρης  Βασίλειος

Στεμπίλης Βασίλειος

Μάρκελλος Στέλιος

Γιώτης Χαράλαμπος

Αναστασόπουλος Βασίλειος

Σπηλιώτης Στυλιανός

Μαυρέας Μάρκος 

Σελιώτης Ανάργυρος

Βενετσάνος Κώστας

Γιαννούλης Κώστας

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ

ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης