Λάρισα: Οι ΕΛΛΗΝΕΣ στη συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

FriFri-JulJul-2021202120212021, Έλληνες

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν παρόντες στην προχθεσινή συγκέντρωση της  Λάρισας ενάντια στις αποφάσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίες επιβάλλουν το μέτρο της "υποχρεωτικότητας " των εμβολιασμών.

Η Ελληνική κοινωνία από το Μάρτιο του 2020  ταλανίζεται όχι μόνο από μία τεράστια υγειονομική κρίση εξαιτίας της πανδημίας, αλλά και από τα έργα μιας ανίκανης και μοιραίας κυβέρνησης που αφήνει τον  Έλληνα πολίτη έρμαιο των αποφάσεων ξένων συμφερόντων.

Το Ελληνικό Έθνος μπήκε σε περιπέτειες εξαιτίας της ανικανότητας της κυβέρνησης Μητσοτάκη , η δε ύποπτη στάση των κυβερνώντων στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των πολιτών έρχεται σε αντίθεση με τα βασικές και θεμελιώδεις αρχές του Συντάγματος που προστατεύουν πρωτίστως την ελεύθερη βούληση του ανθρώπου.

Στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας και στην πορεία που ακολούθησε παρευρέθησαν οι Νικόλαος Καραμητράκης  υπεύθυνος Θεσσαλίας του Κινήματος των ΕΛΛΗΝΩΝ , Βασίλειος Ντούρλιας , Θεοφάνης Μπαλατσούκας , Σπυρίδων Ανδριώτης και η εκλεγμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας , Μαρία Μπίλλη, Στέλεχος στον Τομέα Παιδείας και Θρησκευμάτων.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

VIDEOS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ