Μια μαχητική Ελληνίδα εντάσσεται στους ΕΛΛΗΝΕΣ: Αναστασία Δαλακλή

ThuThu-AugAug-2021202120212021, Έλληνες

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Κυρία Αναστασία Δαλακλή κατοικεί στην Θεσσαλονίκη, έχει σπουδάσει Βοηθός Ακτινολόγου ενώ έχει και πτυχίο εξειδίκευσης από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην Διοίκηση νοσοκομείου. Είναι η πρόεδρος του σωματείου Μονογονέων Βορείου Ελλάδος όντας σε κατάσταση χηρείας και η ίδια, με έναν ενήλικο γιο. Είναι επίσης ανάδοχη μητέρα σε ένα ορφανό κορίτσι από Έλληνες του Πόντου. Έχει πτυχίο ναυαγοσωστικής ενώ ομιλεί Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Τα τελευταία 17 χρόνια έχει παράξει πλούσιο κοινωνικό έργο με παρεμβάσεις και αλλαγές νόμων σε κοινωνικοοικονομικά  θέματα για ευπαθείς ομάδες. Από το 2007 έως το 2016 έκανε έργο σίτισης σε 300 άπορες οικογένειες στην Ελλάδα, ενώ επίσης είναι η δημιουργός ομάδων SOS σε όλη την χώρα με εκπαιδευτικά προγράμματα σε άμυνα, αυτοπροστασία, επιβίωση, διαχείριση κρίσεων κ.τ.λ σε συνεργασία με εκπαιδευτές σε ολόκληρη την επικράτεια.

Όπως δήλωσε και η ίδια: "Δεν θα μπορούσα να μην στηρίξω το πατριωτικό κόμμα που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης και να εθελοτυφλώ στις προδοσίες και όλες τις αντεθνικές αποφάσεις όλων των υπολοίπων κομμάτων. Το εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι η μοναδική σωτηρία της πατρίδας! Όσοι αργήσουν να το  κατανοήσουν  θα καταδικάσουν έναν λαό και ένα έθνος!"Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

VIDEOS

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ