Άρχισαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις

Έλληνες  06/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο πλαίσιο των προεκλογικών υποσχέσεων και υπό το βάρος της κατάρρευσης της κυβέρνησής του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 13%. Η εσπευσμένη ανακοίνωση και μάλιστα δια μέσου διαγγέλματος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό δείχνει τον πανικό του και την πρόθεσή του για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Δείχνει την πλήρη ανικανότητα, ειδικά μετά την τραγική διαχείριση της κακοκαιρίας, τις κοκορομαχίες μέσα στη Βουλή, με ευθύνη κατά κύριο λόγο της ΝΔ και φυσικά με το σίριαλ Φουρθιώτη, το οποίο εκθέτει την κυβέρνηση και συγκεκριμένους υπουργούς.

Η αλλαγή της ατζέντας ήταν επιβεβλημένη, γι’ αυτό και επελέγη η ανακοίνωση της μείωσης ενός άδικου φόρου που έπρεπε από καιρό να έχει καταργηθεί.. Κάτι σαν σανό στα πρόβατα ή σαν καθρεφτάκια στους ινδιάνους.

Διότι, την ώρα που η ελάφρυνση του ΕΝΦΙΑ είναι 40-50 ευρώ για τους περισσότερους, το ηλεκτρικό, το αέριο, τα καύσιμα και τα άλλα είδη πρώτης ανάγκης ανατιμώνται και αφαιρούν από τους πολίτες πολλαπλάσια ποσά. Οι αυξήσεις όχι μόνο έχουν γονατίσει τους περισσότερους πολίτες, αλλά και δημιουργούν ένα τεράστιο κλίμα ανασφάλειας για το μέλλον τους.

Η κυβέρνηση πιστεύει, ότι με μια μείωση φόρου θα ξανακοροϊδέψει τον Ελληνικό λαό. Όμως “έχουν γνώσιν οι φύλακες”. Αυτήν την φορά οι Έλληνες δεν θα εξαπατηθούν και θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που ίδρυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Τομεάρχης Δημ. Διοίκησης Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης