Έκθετη η Περιφέρεια Θεσσαλίας για την έλλειψη δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας - 'Aρθρο της Μ. Μπίλλη στην ιστοσελίδα tirnavitikanea

Έλληνες  20/11/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έκθετη για άλλη μία φορά η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας για την απόπειρα επιβολής σιγής στο πρόσωπό μου ως Περιφερειακή Σύμβουλο νομίμως εκλεγμένη από τον Θεσσαλικό λαό ,με την απόκρυψη της τοποθέτησής μου από το δελτία Τύπου προς τα Μ.Μ.Ε. κατά την διάρκεια της 22ης Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Στην Συνεδρίαση όπου συζητήθηκε ο προϋπολογισμός για το οικονομικό έτος 2023 για τη Θεσσαλία, οι Παρατάξεις τοποθετήθηκαν και οι δηλώσεις τους συμπεριλήφθηκαν στο Δ.Τ. που εξέδωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, όλες εκτός από τις δηλώσεις μου ως Ελληνίδας Εθνικίστριας εκπροσώπου της ολοένα και αυξανόμενης τάσης των Ελλήνων Πολιτών προς τα Πατριωτικά και Εθνικιστικά κόμματα.

Κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας παραβιάζεται για άλλη μία φορά από το συγκεκριμένο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας με την προσπάθεια φίμωσης της φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών , της Περιφέρειας που αυτάρεσκα και παραπλανητικά δηλώνει ότι έχει επίκεντρο τον άνθρωπο.
Η αρχή της τοποθέτησής μου και ο συμβολισμός με την απεικόνιση των Εκπαιδευτηρίων Ράπτου στις οθόνες κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου , εκφράζουν την ευχή να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα των ιστορικών Εκπαιδευτηρίων της μεγάλης Παιδαγωγού Μαίρης Ν.Ράπτου προς όφελος των μαθητών , των εκπαιδευτικών και των οικογένειών τους , πρόβλημα το οποίο ταλανίζει την εκπαιδευτική και όχι μόνο κοινότητα της ΠΕ Λάρισας.

Το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για άλλη μία φορά απέκρυψε τις θέσεις μου για την δεινή θέση που βρίσκεται η Ελλάς σήμερα , απότοκο της άφρονος πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην διαχείριση της κρίσης της πανδημίας covid 19 , με τους δεκάδες χιλιάδες θανάτους , την αδικία απέναντι στους υγειονομικούς σε αναστολή και στις οικογένειές τους, στο φαινόμενο των ξαφνικών θανάτων όπου η Θεσσαλία κρατάει τα θλιβερά πρωτεία πανελλαδικά , στην έξαρση των αυτοκτονιών- ιδιαίτερα στην ΠΕ Μαγνησίας-και των ψυχικών προβλημάτων των Θεσσαλών μετά τους αναγκαστικούς εγκλεισμούς.

Δεν επιθυμούν προφανώς να ακουστούν οι θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών για τα δυσεπίλυτα προβλήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της Θεσσαλίας και της Αγροτικής οικονομίας που συρρικνώνεται δραματικά ,την καταστροφή του πρωτογενούς τομέα εξαιτίας όχι μόνο της ακρίβειας και των φόρων αλλά και της παράλογης και ζημιογόνας προς τα Εθνικά συμφέροντα απόφασης της κυβέρνησης Μητσοτάκη να αποστείλλει στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία αντί να κρατήσει αυστηρά ουδέτερη στάση.Τα ολέθρια αποτελέσματα της απόφασης αυτής με την έλλειψη σε γεωργικά εφόδια και λιπάσματα, την αύξηση στην ενέργεια και στο κόστος παραγωγής οδηγούν τον αγροτικό κόσμο και τις επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες , όχι μόνο σε απόγνωση αλλά στην πλήρη εξόντωσή τους.

Η Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της βάλλεται από την ακρίβεια και την επερχόμενη επισιτιστική κρίση μετά την πανδημία , την έλλειψη ασφάλειας, την κακή διαχείριση των Εθνικών θεμάτων ενώ το Δημογραφικό αποτελεί το πρόβλημα που θα κορυφωθεί τα επόμενα χρόνια.

Στον αντίποδα , η κυβέρνηση Μητσοτάκη υιοθετεί το σχέδιο αντικατάστασης του Ελληνικού πληθυσμού από τους εκατοντάδες χιλιάδες παράτυπους μετανάστες που ζουν και ευημερούν σε δομές και σε πληρωμένες από το Ελληνικό Κράτος κατοικίες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια , ενώ χιλιάδες νέοι Έλληνες συνεχίζουν να μεταναστεύουν στο εξωτερικό χωρίς να γνωρίζουν εάν και πότε θα επιστρέψουν , και σε ποιά Πατρίδα…

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας καταγγέλλω την Περιφέρεια Θεσσαλίας ότι καταπατεί κάθε έννοια δημοκρατίας και ελευθεροτυπίας αποκρύπτοντας σκόπιμα και συστηματικά κάθε παρέμβαση και τοποθέτησή μου από τα επίσημα Δελτία Τύπου της.

Μαρία Μπίλλη
Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης