Αλαζονεία Κυβερνήσεως εν μέσω Πανδημίας

Έλληνες  05/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Οδυσσέας Δέρβος

Πέρασαν περίπου δύο μήνες από την προκλητικότητα του ανεκδιήγητου Πρωθυπουργού όταν εν μέσω πανδημίας έκανε πάρτι στην Ικαρία στο σπίτι του βουλευτή Στεφανάδη με αρκετούς παρευρισκόμενους. Οι έντονες τότε αντιδράσεις του κόσμου δεν πτόησαν τον αλαζόνα Μητσοτάκη ο οποίος εξακολουθεί να παίρνει σκληρά μέτρα εγκλεισμού για τους Έλληνες και μόνο και να επιβάλλει πρόστιμα τα οποία αδυνατούν να καταβάλλουν οι πληγέντες είτε είναι άνεργοι είτε μικροεπιχειρηματίες τους οποίους ανάγκασε να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους με πρόφαση την πανδημία.

"Μικρομεσαίοι στο στόχαστρό του, χτυπώντας τους αλύπητα".

Ένας χρόνος καραντίνας κατά συρροή ανά δύο εβδομάδες μέχρι σήμερα ρίχνοντας στάχτη στα μάτια των Ελλήνων και θα παρατείνεται κυρίως σε Θρησκευτικές και Εθνικές εορτές. Έτσι, είναι ο μόνος τρόπος κατά τη δική του κρίση αφενός να αποφύγει την κατακραυγή του ήδη αγανακτισμένου κόσμου και αφετέρου να διατηρήσει σε λήθαργο κάθε τι που θυμίζει Ελλάδα. Δεν είναι όμως ο μοναδικά σκεπτόμενος κατ' αυτόν τον τρόπο. Η οικογένειά του που επί δεκαετίες συντηρείται από τον μόχθο του Ελληνικού λαού και αναφέρομαι στην κυρία Μπακογιάννη τολμά να δηλώνει δημοσίως σε ένα από τα συστημικά ΜΜΕ που έχουν ήδη πληρώσει αδρά για να ψεύδονται ασυστόλως υπέρ της εκάστοτε κυβερνήσεως ότι κανένας δεν την σταματάει να εορτάσει το Άγιον Πάσχα στην Γενέτειρα της την Κρήτη. Μας λέει λοιπόν εμμέσως πλην σαφώς ότι εμείς οι υπόλοιποι θα κλειστούμε ακόμα μια φορά μέσα στα καβούκια μας. Κι όλο το υπόλοιπο συνάφι τους συμπεριλαμβανομένων των αριστερών συνοδοιπόρων τους, θα έχει ελευθέρας να κυκλοφορεί χωρίς περιορισμούς, χωρίς μάσκες και προπάντων δίχως πρόστιμα.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα και ο επικεφαλής του κινήματος Ηλίας Κασιδιάρης είναι το μόνο Εθνικιστικό κίνημα που ενώνει όλους τους Έλληνες με κοινό στόχο την Ελευθερία της Πατρίδος. Πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε για την επίτευξη αυτού του στόχου.

"Αγαθά Κόποις Κτωνται"


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης