Αλαζονεία Μπακογιάννη εν μέσω κακοκαιρίας

Έλληνες  01/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όλοι γνωρίζουμε κατά καιρούς, από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος ο κ. Μπακογιάννης, την κακή διαχείριση (διασπάθιση δημοσίου χρήματος) με τους μεγάλους περιπάτους των δύο εκατομμυρίων ευρώ εις βάρος των Ελλήνων πολιτών καθώς επίσης και την σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για τις απρόσωπες και κακόγουστες ζαρτινιέρες όπως και για τους Χριστουγεννιάτικους στολισμούς, οι οποίοι προϋπήρχαν ήδη στον Δήμο και δαπανήθηκε εξίσου ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό από το υστέρημα και τον ιδρώτα του Έλληνα πολίτη που είναι ήδη εξουθενωμένος και εξοντωμένος οικονομικά από τα μέτρα λόγω της πανδημίας και από τους αβάσταχτους φόρους.

Σημειωτέον ότι κατατέθηκε προ πολλού αγωγή από τον Ιδρυτή του Κινήματός μας ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλία Κασιδιάρη, για τις αλόγιστες σπατάλες που έκανε ο Δήμαρχος Μπακογιάννης εις βάρος των Ελλήνων πολιτών χωρίς να γίνει τίποτα ουσιώδες στον Δήμο, αντιθέτως μάλιστα για το θεαθήναι και περί οικονομικών συμφερόντων μεταξύ ιδιωτικών εταιρειών και του ιδίου.

Ας μην σταθώ όμως σε αυτά τα σκάνδαλα τα οποία είναι πανελλαδικώς γνωστά από τότε που ανέλαβε Δήμαρχος ο κ. Μπακογιάννης ο οποίος καθώς φαίνεται έχει την εντύπωση ότι πρόκειται για δικά του χρήματα κι όχι του Έλληνα πολίτη, αλλά για κάτι πιο πρόσφατο και εντελώς προκλητικό που προκάλεσε την οργή των Αθηναίων πολιτών.

Όταν πριν από μερικές ημέρες μας έπληξε το κύμα κακοκαιρίας και αρκετοί συμπολίτες μας εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό λόγω ανικανότητας του κρατικού μηχανισμού να λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατέψει τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα των πολιτών, όταν αρκετοί συμπολίτες μας έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους μη μπορώντας να μετακινηθούν στις δουλειές τους ή να προμηθευτούν τα απαραίτητα είδη πρώτης ανάγκης, ο ίδιος ο Μπακογιάννης έστειλε κλιμάκιο του Δήμου να καθαρίσει το πεζοδρόμιο έξω από την οικία της μητέρας του, κυρίας Μπακογιάννη, αδιαφορώντας για το σύνολο των Αθηναίων πολιτών.

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Αλαζονεία, η προκλητικότητα και η απαξίωση για το σύνολο των Ελλήνων δεν έχει τέλος. Είναι εμφανές λοιπόν ότι δεν είναι μόνον επικίνδυνος αλλά και λίαν επιεικώς ακατάλληλος να διαχειριστεί τα προβλήματα του Δήμου και να σταθεί στο πλευρό των πολιτών, όπως ακριβώς θα άρμοζε και θα έπραττε ένας ευσυνείδητος Δήμαρχος, που γνώμονα θα είχε αφενός την προστασία των πολιτών - όποιες κι αν ήταν οι συνθήκες - και αφετέρου την αναβάθμιση της πόλης.

Δερβός Οδυσσέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης