Αλαλούμ και φέτος με τους παιδικούς σταθμούς!

Έλληνες  01/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακριβώς την ίδια ημέρα, πριν ακριβώς από έναν χρόνο είχαμε στηλιτεύσει την αναλγησία και την προχειρότητα κυβέρνησης και ΕΕΤΑΑ εις ότι αφορά την ένταξη των Ελληνόπουλων στους παιδικούς σταθμούς, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες ελληνικές οικογένειες, αφού ιδίως οι εργαζόμενοι γονείς δεν είχαν που να αφήσουν τα παιδιά τους.

Έτσι, είτε έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας κάποιον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, είτε "υποχρεώνονταν" σε κάποιον συγγενή να τα κρατήσει, μέχρι αυτοί να τελειώσουν από τις εργασίες τους. Στο ίδιο έργο θεατές και φέτος!

Αν εξαιρέσουμε την καθυστέρηση των οριστικών αποτελεσμάτων για.... τεχνικούς λόγους, παρατηρήθηκε φέτος τεράστια μείωση στην μοριοδότηση των παιδιών για ανεξήγητους λόγους. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι παιδάκια άλλης εθνικότητας λαμβάνουν παραπάνω μόρια, ωστόσο ήδη η αναλογία στους περισσότερους παιδικούς σταθμούς προκαλεί ερωτηματικά.

Με το Εθνικό Κόμμα στην διοίκηση, κανένα παιδί δεν θα μένει εκτός παιδικών σταθμών. Άμεση προταιρετότητα θα δοθεί στους εργαζόμενους γονείς, στους πολύτεκνους και τα ΑΜΕΑ, ενώ για τα υπόλοιπα παιδιά θα προκηρυχθούν νέες θέσεις βρεφονηπιοκόμων, θα αυξηθούν τα τμήματα και αν χρειαστεί θα δημιουργηθούν και νέες δομές.

Διαβάστε εδώ τι λέγαμε πέρυσι και κάντε την φετινή σύγκριση, για να δείτε ότι τίποτα δεν άλλαξε και όλα ίδια μένουν (δυστυχώς):

*Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η ΕΕΤΑΑ, δια μέσου του συμβούλου της εταιρείας, υποστηρίζει ότι «δίνει μάχη για να καταφέρει να εκδοθούν τα αποτελέσματα αργά σήμερα».

Μάλιστα, ο κ. Σπυρίδων, υποστηρίζει ότι «η  καθυστέρηση οφείλεται στην επίθεση χάκερ που δέχτηκε η Cosmote τις τελευταίες μέρες»

Απίστευτα πράγματα στην Ελλάδα 2.0 του Μητσοτάκη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης