Αλβανική ιστοσελίδα σπιλώνει σκόπιμα τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Έλληνες  21/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε ένα ακόμη ανθελληνικό παραλήρημα ξεσπά αλβανική ιστοσελίδα που πιθανόν να αποτελεί ιδιοκτησία ανθελληνικών κύκλων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα himara.gr, o συγκεκριμένος ιστότοπος χαρακτηρίζοντας ως αντι – Αλβανό και ακραίο μειονοτικό τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, συνδέει την υπόθεση της δολοφονίας του από τις αλβανικές ειδικές δυνάμεις, με τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος, καθώς και με εντολή την οποία εκείνες έδωσαν στο νυν Αλβανό Εισαγγελέα του Αργυροκάστρου Julian Çafka ούτως ώστε να μην κλείσει η υπόθεση. Ακόμη προσθέτουν πως ο εν λόγω εισαγγελέας προβαίνει σε κινήσεις που σπιλώνουν το αλβανικό κύρος ενεργώντας έτσι υπέρ της Ελλάδας η οποία θέλει να συνεχιστεί η υπόθεση.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε πως η μανιακή χειραγώγηση των Μ.Μ.Ε. στην Αλβανία από την εκάστοτε κυβέρνηση, έχει ως σκοπό της τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από βασικά και φλέγοντα προβλήματα που βαραίνουν την αλβανική κοινωνία. Ήδη χθες η αλβανική κυβέρνηση μέσω των εμπειρογνωμόνων της, προφασιζόμενη επιπρόσθετα μέτρα λόγω του COVID-19, ανακοίνωσε πως επιβάλλει έκτακτη καραντίνα 2 εβδομάδων σε όσους πολίτες καταφθάσουν στη χώρα από την Ελλάδα και τα Σκόπια, πράγμα που σκοπίμως πράττει απομονώνοντας τους πολίτες από κάθε δημοκρατική επιρροή.

Ενώ ακόμη και το σχετικό με τον Κωνσταντίνο Κατσίφα απόσπασμα, όχι μόνο δεν είναι υπέρ του ελληνισμού στην αλβανική επικράτεια, αλλά συνεχίζει να ρίχνει κι άλλο «λάδι στη φωτιά» σε μια ήδη τεταμένη κατάσταση. Το θέμα της δολοφονίας του γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, ενώ οι διάφοροι κρατικοί και παρακρατικοί κύκλοι συνεχίζουν να το χρησιμοποιούν για ιδιοτελείς σκοπούς και έργα που μόνο δημοκρατικά δε μπορούν να χαρακτηριστούν.

Φυσικά, οι ευθύνες βαραίνουν και την ελληνική κυβέρνηση. Αντί να απαιτήσουν από την Αλβανία να δώσει το πόρισμα για την εκτέλεση του Κωνσταντίνου, αντί να προασπίσουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων της κατεχόμενης Βορείου Ηπείρου, σφυρίζουν αδιάφορα. Θυμίζουμε την ευχαρίστηση του κ. Δένδια όταν επισκέφθηκε την Αλβανία πριν από λίγο διάστημα. Αλήθεια από τι είναι ευχαριστημένος;


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης