Αμέτρητες καταστροφές ξανά στο «επιτελικό» κράτος του Μητσοτάκη – Ελλάδα 2.0

Έλληνες  11/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Νίκος Μακρής

Πριν μια εβδομάδα περίπου η Ιερά πόλη του Μεσολογγίου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις υπέστη τρομερές ζημιές. Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και πολλοί συμπολίτες μου είδαν τα σπιτικά τους και τις περιουσίες τους να πλημμυρίζουν. Είδαμε ακόμα και κόσμο να μετακινείται στην άσφαλτο με βαρκούλες. Μπορεί ο καθένας μας να καταλάβει πόσο ψιλά είχε φτάσει η στάθμη του νερού. Παρά το ότι η πόλη μας έχει αντιμετωπίσει και τα προηγούμενα χρόνια παρόμοια προβλήματα η δημοτική αρχή και η Περιφέρεια είναι απούσες.

Μάλιστα προ ημερών ο δήμαρχος εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου έλεγε πως για τις πλημμύρες ευθύνες έχει η κυβέρνηση διότι δεν ενέκρινε χρηματοδότηση για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού. Παραδόξως ο δήμαρχος ανήκει στην Νέα Δημοκρατία.

Σήμερα μια εβδομάδα μετά το νέο κύμα κακοκαιρίας βλέπουμε ότι έγινε εκκένωση στη περιοχή Κλείσοβα Μεσολογγίου λόγω μεγάλης πλημμύρας και οι πολίτες μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχείο. Καμία πρόληψη, καμία ευαισθησία των αιρετών της πόλεως να ασχοληθούν με τα προβλήματα που μαστίζουν την πόλη. Βέβαια στις προεκλογικές περιόδους τρέχουν και ζητούν τη ψήφο του κοσμάκη. Τώρα απόντες.

Τα ίδια βλέπουμε να συμβαίνουν και στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία! Στην Αθήνα σε κεντρικότατους δρόμους ολόκληρη την ημέρα δεν λειτουργούσαν τα φανάρια. Αυτή είναι η Ελλάδα του Μητσοτάκη! Του ανύπαρκτου επιτελικού κράτους. Ελλάδα 2.0!

Στηρίζουμε ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλία Κασιδιάρη για μια Ελλάδα δυνατή και ασφαλή. Μια Ελλάδα όπου ο Έλληνας φορολογούμενος θα ζει αξιοπρεπώς.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης