Αμβλώσεις και Δημογραφικό

Έλληνες  31/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ως γνωστόν, τα τελευταία έτη έχει παρατηρηθεί εν Ελλάδι ραγδαία αύξηση των αμβλώσεων.

Οι λόγοι διαφέρουν ως εξής: 1. Η νομοθεσία της ανθελληνικής κυβερνήσεως περί τεκμηρίου ενός η περισσότερων τέκνων. 2. Οι αντίξοες συνθήκες στο να μεγαλώσει μια Ελληνική οικογένεια ένα παιδί, λόγω ανεργίας και περαιτέρω οικονομικών προβλημάτων που έπεται και αυτό ευθύνη της κυβέρνησης. 3.κύηση μη προγραμματισμένη διότι ο νόμος του Θεού και της φύσης υπερτερεί έναντι του ανθρώπου.

Όπως όμως και να ‘χει, μια άμβλωση είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτη είτε από θρησκευτικής πλευράς, " Μια εκ των δέκα εντολών του Κυρίου Ημων Ιησού Χριστού ου φονεύσεις". Είτε από θέμα Δημογραφικού διότι ο Ελληνισμός τείνει να εξαλειφθεί εάν δεν υπάρχουν απόγονοι να συνεχίσουν την ιστορία μας και τις παραδόσεις μας. Ένας άλλος παράγοντας εξίσου σημαντικός, είναι η μετανάστευση Ελλήνων σε ξένες Χώρες, αναζητώντας μία καλύτερη και πιο αξιοπρεπή ζωή εν αντιθέσει με τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη Χώρα μας τις τελευταίες δεκαετίες. Όπως όμως και να ‘χει, μία άμβλωση δεν αποτελεί λύση, έστω και αν κάποια οικογένεια αδυνατεί να μεγαλώσει το νέο της μέλος.

Μία εναλλακτική λύση λοιπόν, είναι όταν το παιδί έρθει στον κόσμο να δοθεί σε κάποιο Ίδρυμα και εν συνεχεία να το διαδεχτεί μια ανάδοχος Ελληνική οικογένεια και το τονίζω Ελληνική, έτσι ώστε να ανατραφεί σωστά και να μεγαλώσει με τις αξίες, τα ήθη και έθιμα μίας Ελληνικής οικογένειας και με αυτόν τον τρόπο να συνεχιστεί το Ελληνικό Έθνος να υπάρχει, διότι σε λίγο καιρό τείνουμε να γίνουμε είδος προς εξαφάνιση. " Μειοψηφία στην ίδια μας την Πατρίδα."

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει δώσει κατά καιρούς προτάσεις σχετικά με το δημογραφικό όπως το να καταργηθούν οι επιδοτήσεις των κομμάτων, περίπου 50.000.000 ευρώ ετησίως και να χορηγηθούν περί τα 1.000 ευρώ ως επιβράβευση σε κάθε νέο Ελληνόπουλο που θα έρχεται στον κόσμο. Φυσικά και η πρόταση αυτή δεν έγινε αποδεκτή από τους επί δεκαετιών πολιτικούς καρχαρίες των ανθελληνικών κυβερνήσεων, οι οποίοι αφαιμάζουν μέχρι σήμερα τον κόπο και τον ιδρώτα των Ελλήνων. Οι Έλληνες για την Πατρίδα και ο επικεφαλής μας Ηλίας Κασιδιάρης, έχουν προτάσεις και λύσεις και για το Δημογραφικό. Ο Ελληνισμός έχει προοριστεί να ζήσει και θα ζήσει. Δεν δύναται να υπάρχει Ελλάς άνευ Ελλήνων!

Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών!

Δέρβος Οδυσσέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης