Αναίσθητοι πολιτικοί συνεχίζουν να διχάζουν το λαό!

Έλληνες  01/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Σοφία Ναρλίδου

Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας 

Ο διχασμός της κοινωνίας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό από μια κυβέρνηση που δεν κατάφερε από την αρχή της πανδημίας να εδραιώσει ένα σύστημα υγείας, άξιο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που παρουσιάζονται.

Η παντελώς ανάξια κυβέρνηση δεν κατάφερε εδώ και 2 χρόνια να βελτιώσει σπιθαμή του δημοσίου Συστήματος Υγείας.

Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα, αφενός με νέα πίεση προς τους ανεμβολίαστους με ισχυρότερες απαγορεύσεις και αφετέρου με τις «ελευθερίες» που υποσχέθηκε στους εμβολιασμένους, αλλά τελικά δεν τις βλέπουμε και τόσο.  Αντί να αυξηθούν οι κλίνες και να επανέλθουν οι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή πίσω στις θέσεις τους, με τα προβλεπόμενα μέτρα που τηρούν όλοι οι εργαζόμενοι με τη διενέργεια rabid test , το σύστημα υγείας αφήνεται στη τύχη του.

Ποια ήταν τα εύκολα θύματα , η "λεία" μιας αποτυχημένης κυβερνητικής διαχείρισης; Όπως ήταν οι νέοι με τη δωροδοκία των 150€ και των gigabites, έτσι έρχεται η άλλη πλευρά της ηλικιακής ομάδας, οι άνω των 60 τους οποίους πλέον τοποθετεί λαιμητόμο, με καμπάνα 100€.

Και έτσι η μη υποχρεωτικότητα πάει περίπατο μαζί με τον άμοιρο συνταξιούχο, που ούτως ή άλλως εμπαίζεται εδώ και καιρό για τα δήθεν αναδρομικά, τις αυξήσεις στις συντάξεις και τα κοινωνικά μερίσματα-ψίχουλα που τους πετάει λες και είναι περιστέρια και όχι άνθρωποι.

Ας σκεφτούν οι παλαίμαχοι αγωνιστές της ζωής που χρόνια εργάζονται, κοπιάζουν και πληρώνουν αδρά το κράτος, τι πράττουν όταν φτάνουν μπροστά στη κάλπη.

Μήπως έχουν μερίδιο ευθύνης για αυτά που τραβούν, με τις επιλογές της κρίσιμης στιγμής;

Βεβαίως, η  κατάσταση με τα νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας που βάζουν φρένο και στη κίνηση των εμβολιασμένων, καταστρέφει ολοσχερώς εστίαση και λιανεμπόριο τη στιγμή που  αγωνιούν καθημερινά, με πτώση που φθάνει ως 80 %, με όλα όσα συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της καταστροφής από την εικόνα που έχει επέλθει στις τσέπες των καταναλωτών, στα νοικοκυριά τη χώρας (ακρίβεια σε όλα τα αγαθά  πρώτης ανάγκης, ρεύμα, όλες οι μορφές θέρμανσης κ.α.).

Μιλάμε για καταστροφική πολιτική που σίγουρα θα μπορούσε να φιγουράρει στο ρεκόρ Γκίνες, στις μαύρες σελίδες του.

Αναίσθητοι, από τον επικεφαλής πρωθυπουργό ως τον κάθε εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που πλέον έχουν μπει στη λαϊκή χιονοστιβάδα που θα τους οδηγήσει εκεί που τους αξίζει.

Στο τέλμα της πολιτικής τους, όμοιο σαν αυτό που έχουν φτάσει τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης