Αναγνώριση για το Κόσοβο – απαξίωση για την Βόρειο Ήπειρο!

Έλληνες  09/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ελληνική κυβέρνηση μοιάζει έτοιμη να αναγνωρίσει την απόσχιση του Κοσόβου (μαζί με τη σερβική επαρχία της Μιτρόβιτσα) από τη Σερβία, όπως της ζητάνε Ηνωμένες Πολιτείες, Ισραήλ και Αλβανοκοσοβάροι, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο να αναγνωρίσει σε αντίποινα η Σερβία το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος, να διαταραχθούν βαθιά οι σχέσεις της Αθήνας με το Βελιγράδι, με τη Μόσχα και με τη Λευκωσία και να δημιουργηθεί ένα επικίνδυνο προηγούμενο για τη Θράκη.

Αν σπρώξουμε τη Σερβία, αύριο, γιατί όχι, και τη Ρωσία σε αναγνώριση των κατεχομένων κυπριακών εδαφών αντιλαμβάνεται κανείς στο Υπουργείο Εξωτερικών τι θα σημαίνουν όλα αυτά; Είναι δυνατόν η Ελλάδα να αναγνωρίζει την ανεξαρτησία του Κοσόβου και την ίδια ώρα να μην δείχνει την αναμενόμενη στήριξη στον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου; Η απροκάλυπτη αυτή πολιτική των δύο μέτρων και δύο σταθμών είναι σαφώς απαράδεκτη, άδικη και προδοτική.

Εάν η ελληνική κυβέρνηση αναγνωρίσει το Κόσοβο, Κοσσυφοπέδιο για εμάς, αυτό συνιστά μαχαιριά στους Σέρβους και χτύπημα στην Κύπρο. Πέρα από ανθέλληνες, είναι τελείως επικίνδυνοι! Ο Δένδιας, ο Μητσοτάκης και η θλιβερή παρέα τους ας ασχοληθούν λίγο με τα δεκάδες προβλήματα των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και ας σηκώσουν κεφάλι μια φορά απέναντι σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης