«Ανεξάρτητοι»: Η Λινού σε συγκέντρωση του ΓΑΠ με σημαία ΠΑΣΟΚ – Η Γκάγκα υποψήφια με τη ΝΔ

Έλληνες  25/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε συγκέντρωση του Γιώργου Παπανδρέου ενόψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης η καθηγήτρια Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αθηνά Λινού. Σύμφωνα με το thecaller.gr, που δημοσίευσε τις σχετικές φωτογραφίες, η κ. Λινού κρατούσε σημαία του ΠΑΣΟΚ.

Φωτογραφήθηκε δε με τον πρώην Υφυπουργό του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη και τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ και πρώην δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Η κυρία Λινού πάντως είναι γνώριμη στη Χαριλάου Τρικούπη, το 2009 επί προεδρίας Γιώργου Παπανδρέου ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθηνών, ωστόσο δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί.

Η Γκάγκα της Νέας Δημοκρατίας

Η κυρία Μίνα Γκάγκα ήταν υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές και όπως αναφέρει στη σχετική σελίδα στο site του κόμματος «Οι άνθρωποι και ο τόπος χρειάζονται συγκροτημένο αλλά και φιλόδοξο σχέδιο για το μέλλον, και αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να συστρατεύομαι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Αυτά για να μην νομίζουν ότι τρώμε όλοι κουτόχορτο. Παιδιά, καλοαναθρεμένα του ίδιου συστήματος είναι όλοι. Και αυτοί είναι που κουνάνε το δάχτυλο στους Έλληνες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης