Ανεπιθύμητος ο Μηταράκης στη Χίο!

Έλληνες  18/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε άλλο πλανήτη ο υπουργός δήλωσε ότι η πλειοψηφία στηρίζει την κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών δομών!

Στη Χίο βρέθηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης, συμμετέχοντας σε ανοικτή συζήτηση στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και να διαφημίσει τις λεγόμενες κλειστές δομές, που έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο νησί.

Μάλιστα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αιρετών και Κατοίκων της Χίου υποδέχτηκε… θερμά τον Μηταράκη, με αυτοκινητοπορεία και συνθήματα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο κόσμος ήταν πολλαπλάσιος, αλλά αστυνομικές δυνάμεις τον απέκοψαν και δεν επέτρεψαν να συγκεντρωθούν οχήματα που έφτασαν από όλο το νησί. Είχε δε σηκωθεί και drone για να ελέγχει την κατάσταση!

Πάντως ο κύριος υπουργός άλλα είδε… Αφού στην ομιλία του στο Ομήρειο δήλωσε ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των νησιωτών στηρίζει την κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών, διότι έτσι προστατεύονται και τα νησιά και η υπόλοιπη χώρα. Θα συνεχίσουμε την αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική».

Η Χίος απάντησε με μια μεγαλειώδη αυτοκινητοπομπή ενάντια στην υπερδομή, τη μεγαλύτερη  που έχει γίνει ποτέ στο Βόρειο Αιγαίο, μήκους 6 και πλέον χιλιομέτρων, στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της πόλης.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης