Ανθελληνικό παραλήρημα Πακιστανού προπαγανδιστή - Η Νέα Δημοκρατία τους δίνει χαρτιά

Έλληνες  25/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

O Πακιστανός Μουχάμαντ Ιμπραήμ Καζί, που είναι από τους πρωταγωνιστές της πακιστανικής προπαγάνδας κατά της Ινδίας και φυσικά υπέρ της Τουρκίας αποκαλύπτει τους σχεδιασμούς του. Σε μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, απειλεί ανοιχτά την Ελλάδα, λέγοντας ότι οι Πακιστανοί έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την χώρα μας για να ξεκαθαρίσουν αναφερόμενος στην υποτιθέμενη δολοφονία ενός ατόμου από τις ελληνικές αρχές στον Έβρο.

Μόνο που μέσα στο ανθελληνικό του παραλήρημα, ομολογεί ότι το συγκεκριμένο άτομο που έχασε τη ζωή του σε τουρκικό έδαφος, από υποτιθέμενο πυροβολισμό της ελληνικής πλευράς, δεν ήταν πρόσφυγας, αλλά Πακιστανός υπήκοος!

Γράφει συγκεκριμένα:

«Αφήστε την Τουρκία. Έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς να διευθετήσουμε (με την Ελλάδα), καθώς οι Ελληνικές Συνοριακές Δυνάμεις σκότωσαν έναν Πακιστανό κατά παράβαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες του 1951, πυροβολώντας τον Muhammad Gulzar στο στήθος»! Ο Πακιστανός προπαγανδιστής προσπαθώντας να ξεπλύνει την Τουρκία, στρέφεται κατά της Ελλάδας για υποτιθέμενη παραβίαση της σύμβασης του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, μόνο που ένας Πακιστανός υπήκοος δεν μπορεί να είναι πρόσφυγας. Ακριβώς με την ερμηνεία της συγκεκριμένης σύμβασης.

Βέβαια δεν ιδρώνει το αυτί κάποιου Νεοδημοκράτη. Εδώ, με τις ευλογίες σύσσωμης της κυβέρνησης γεμίζουμε Πακιστανούς, δίνοντάς τους μάλιστα και χαρτιά με τις ευλογίες του… "πατριώτη" Μάκη Βορίδη.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης