Ανικανότητα και δόλος καίνε ξανά την Ελλάδα μας!

Έλληνες  05/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Άρης Σαπουνάς,

Στέλεχος της Νεολαίας Αθηνών

Γι’ άλλη μια φορά ο κρατικός μηχανισμός πιάνεται στον ύπνο!! Έχοντας μόλις εισέλθει στους θερινούς μήνες προάστιο της Αθήνας έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Με τους υπεύθυνους φορείς να επαναλαμβάνουν τα ίδια εγκληματικά λάθη, αφήνοντας τον ελληνικό λαό και την περιουσία του έρμαιο της πύρινης λαίλαπας. Και πέραν της ανικανότητας της κυβέρνησης τα περσινά εξόφθαλμα γεγονότα δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αμφισβήτησης ως προς τα πιθανά κίνητρα και το αίτιο της πυρκαγιάς.

Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούμαστε βάση εμπλεκόμενων προσώπων και εταιρειών που συνδέονται με στελέχη της κυβέρνησης Μητσοτάκη οι οποίοι επωφελούνται από την στοχευμένη καταστροφή του περιβάλλοντος δημιουργώντας την ψευδαίσθηση της πράσινης ανάπτυξης τοποθετώντας ανεμογεννήτριες και ηλιακά  πάνελ.

Οι περσινές καταστροφές και οι ολέθριες συνέπειές τους δεν αφύπνισαν την κυβέρνηση ώστε να ανασυγκροτήσει και να εξοπλίσει κατάλληλα την πυροσβεστική υπηρεσία για ενδεχόμενες παλινωδίες ακούσιες η εκούσιες.

Αρκέστηκαν στην διανομή κρατικού χρήματος μέσω της Λίστας Πέτσα και Κικίλια στα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ώστε να προπαγανδίζουν υπέρ της ανεύθυνης και καταστροφικής πολιτικής τους, ώστε να κτίσουν την απαραίτητη προπαγάνδα με στόχο να κερδίσουν μια ακόμη τετραετία.

Είναι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι. Κάθε μέρα που περνάει δείχνουν την ανεπάρκειά τους σε όλους τους τομείς. Ευτυχώς όμως για την πατρίδα μας σε λίγο θα επιστρέψει στο άντρο της πολιτικής τους διαφθοράς η φωνή της αλήθειας. Η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη, η φωνή της εθνικής αντίστασης!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης