Αντιφάσεις της κυβέρνησης τον τελευταίο καιρό

Έλληνες  13/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι άνθρωποι έχουν χάσει την μπάλα σε όλα τα επίπεδα. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Φάσκουν και αντιφάσκουν συνεχώς. Και με την πανδημία και με τα υπόλοιπα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας. Μόνο τον τελευταίο καιρό και μόνο με μια απλή σκέψη – χωρίς ιδιαίτερη αναζήτηση – βρίσκουμε πολλά παραδείγματα. Πάμε να δούμε μερικά.

- Έναν χρόνο σας είχαμε κλεισμένους στα σπίτια. Τελικά, αυτό δεν απέδωσε ήταν λάθος. Ανοίγουμε το εμπόριο και τις διαδημοτικές για να πέσουν τα κρούσματα. Στις κόκκινες περιοχές, όμως, συνεχίζουν οι ολικές απαγορεύσεις για να… μειωθούν τα κρούσματα.

- Δεχόμαστε το δόγμα των τηλεοπτικών εκπομπών. Κάνεις τεστ νωρίτερα, χορεύεις, πίνεις, αγκαλιάζεσαι – αν θες φιλιέσαι κιόλας – με δεκάδες ακόμη ανθρώπους. Στα σχολεία και στις δουλειές από την άλλη, κάνεις τεστ αλλά παραμένεις με τις αποστάσεις και τις μάσκες κανονικά.

- Η κυβέρνηση απαρτίζεται από φιλόζωους. Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το κόψιμο της ουράς στα σκυλιά, αλλά υπέρ της υποχρεωτικής στείρωσης όλων των δεσποζόμενων ζώων.

- Οι Δασικοί χάρτες πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Θα τα καταφέρουμε, το επιτελικό μας κράτος είναι οργανωμένο. Αποτυγχάνουν, δημιουργώντας αμέτρητα προβλήματα στους πολίτες, οι Δασικοί χάρτες χρειάζονται δομικές αλλαγές για να λειτουργήσουν σύμφωνα με τον Σκρέκα.

- Τα self tests θα εκτινάξουν τα κρούσματα αλλά θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το ιικό φορτίο στην χώρα. Κάθε μέρα να γίνονται 30.000 έλεγχοι και βγαίνουν χιλιάδες κρούσματα και την Κυριακή 11/ 4 έγιναν 149.000 τεστ σε μαθητές καθηγητές και άλλους και τα κρούσματα ήταν ελάχιστα. Κάτι δεν κολλάει…

- Η κυβέρνηση τα πάει μια χαρά, πολύ σύντομα θα ανακοινώσει το άνοιγμα του τουρισμού. Γερμανός τουρίστας στην Κρήτη βρέθηκε θετικός στις αρχές Απριλίου. Περίπου 300 είναι οι τουρίστες που έχουν φθάσει το τελευταίο διάστημα στο νησί.

Όπως και να έχει έχουμε μπλέξει με επικίνδυνους. Το μόνο που απομένει είναι πότε θα καταλάβει ο Μητσοτάκης την πλήρη αποτυχία του για να προκηρύξει εκλογές!

Χ.Μ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης