Ανυποχώρητη η κυβέρνηση, σπρώχνει τους Έλληνες στην απελπισία

Έλληνες  13/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τις τελευταίες μέρες βιώνουμε έναν ακόμα παραλογισμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η αδυναμία της να διαχειριστεί την πανδημία, τα καταστροφικά μέτρα διαχωρισμού των πολιτών, σε συνδυασμό με την παρουσία κάθε πιθανού και απίθανου τύπου στα κανάλια της διαπλοκής, έχει προκαλέσει τεράστια κρίση αξιοπιστίας στις τάξεις της, με διάφορα στελέχη της... γαλάζιας (;) παράταξης να κατηγορούν το ένα το άλλο για τους λανθασμένους χειρισμούς της ηγεσίας της.

Χειρισμοί ωστόσο, που όχι μόνο έχουν αποφέρει 16.000 και πλέον νεκρούς συμπατριώτες μας αλλά και εκθετική αύξηση των κρουσμάτων σε ολόκληρη την επικράτεια, με την κυβέρνηση να ρίχνει την ευθύνη στους ανεμβολίαστους, οι οποίοι ωστόσο δεν κυκλοφορούν, εργάζονται με δυο rapid test την εβδομάδα και όντας υγιείς, δεν αποτελούν κανένα κίνδυνο για την δημόσια υγεία.

Θυμίζουμε στην "επιτροπή σοφών" της κυβέρνησης ότι την ίδια περίοδο πέρυσι, εν μέσω γενικού εγκλεισμού, είχαμε 1.000 κρούσματα σε 10.000 τεστ, άρα αναλογικά 10/100 και χθες είχαμε περίπου 8.000 κρούσματα σε 80.0000 τεστ δηλαδή αναλόγια 1/100. Μήπως κάτι δεν πάει καλά κύριοι;

Φυσικά δεν περιμένουμε καμία διάθεση αυτοκριτικής από μέρους της, ενώ καλούμε τον κ. Καπραβέλο να είναι πιο εγκρατής στις δηλώσεις του όταν αναφέρεται σε υγιείς ανθρώπους, καθώς δήλωσε ανερυθρίαστα ότι οι ανεμβολίαστοι συμπατριώτες μας θα πρέπει να αποκλειστούν από παντού, αγνοώντας προφανώς ότι νοσούν και μεταδίδουν και εμβολιασμένοι!

Στο ίδιο μήκος κύματος βεβαίως και ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της ΜΚΟ του Σόρος Solidarity Now, Ν. Αλιβιζάτος, o οποίος δήλωσε πως επιθυμεί να επιβληθεί καθολικός εγκλεισμός στους ανεμβολίαστους καθώς και υποχρεωτικός εμβολιασμός παντού, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Άραγε, αν είχε εμβολιαστεί το 90% του πληθυσμού, τι δικαιολογίες θα έβρισκαν όταν θα γέμιζαν οι κλινικές; Τι ακριβώς προστασία προσφέρει ένα σκεύασμα που έχει ημερομηνία λήξης στην ανοσία του και άρα στο πιστοποιητικό σου; Γιατί δεν μας λέτε πόσες δόσεις και για πόσο καιρό θα πρέπει να τις κάνουμε; Θα μιλήσετε επιτέλους υπεύθυνα στον ελληνικό λαό για τις παρενέργειες του εμβολίου και για τις οποίες καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες στα νοσοκομεία και στους χώρους εργασίας μας;

Oδηγούν την χώρα σε επικίνδυνες ατραπούς και η μοναδική επιλογή είναι η προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία το ταχύτερο δυνατόν. Εκεί θα φανεί αν οι πολίτες επικροτούν τις πολιτικές Μητσοτάκη ή αν θέλουν μια άλλη, διαφορετική και γνήσια ελληνική φωνή που θα υπερασπίζεται τα δίκαιά τους.

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης