Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του Μητσοτάκη: Μαθητές εγκαταλείπουν την αίθουσα μέσω... γέφυρας από θρανία

Έλληνες  14/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Για αλλη μια φορά, γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών καταστάσεων στην Ελλάδα του 2021, με αφορμή το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει σήμερα τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα κάποιες αίθουσες του 1ου Γενικού Λύκειου της Νέας Φιλαδέλφειας, πλημμύρισαν με αποτέλεσμα κάποιοι μαθητές να χρειαστεί να εκκενώσουν την αίθουσα. Για να το κάνουν αυτό χρησιμοποίησαν μια αυτοσχέδια γέφυρα από θρανία. Με σχετικά βίντεο να βλέπουν το φως της δημοσιότητας μέσω των sodial media.

Απίστευτες καταστάσεις στην Ελλάδα του 2021 με μια κυβέρνηση η οποία αποτυγχάνει να εγγυηθεί την σωματική ακεραιότητα των μαθητών, ακόμα και όταν αυτοί βρίσκονται μέσα στις διδακτικές αίθουσες! Με μια ανεκδιήγητη υπουργό Παιδείας της οποίας το μόνο μέλημα είναι το κυνήγι μαγισσών, η προώθηση της lgbt ατζέντας στα σχολεία και η υποβάθμιση των εκπαιδευτικών.

Την ίδια στιγμή θα παιδιά μας, αναγκάζονται να κάνουν μάθημα σε ακατάλληλες διδακτικές αίθουσες, σε σχολεία με σοβαρές ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και σε εκπαιδευτικούς.

Εάν με την πρώτη νεροποντή βλέπουμε τέτοιες καταστάσεις στα σχολεία μας, τι πρόκειται να συμβεί τον χειμώνα που οι καιρικές συνθήκες θα είναι ακόμα πιο δύσκολες; Ρητορικό το ερώτημα στο οποίο βεβαίως ξέρουμε από τώρα την απάντηση: "φταίει η κλιματική αλλαγή..."

Φαίνεται πως η κλιματική αλλαγή ευθύνεται για την ανευθυνότητα, την αδιαφορία και την έλλειψη της αισθήσεως του καθήκοντος των κυβερνώντων.

Η δημόσια, δωρεάν και ασφαλής παιδεία είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ, δε είναι ΠΡΟΝΟΜΙΟ!!!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης