Απολογισμός αγώνων του έτους που φεύγει

Έλληνες  26/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το 2022 πλησιάζει στο τέλος του. Ένα έτος ιδιαίτερων πολιτικών εξελίξεων εντός και εκτός συνόρων που στιγμάτισαν για ακόμη μια φορά την Ελληνική κοινωνία. Μια κοινωνία που παραμένει θιασώτης απέναντι σε όσα άδικα συμβαίνουν στον πολιτικό βίο και τα σκάνδαλα τα οποία για ακόμη μια φορά έπληξαν τον τόπο. Για εμάς του εθνικιστές όμως και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν ήταν μια χαμένη χρονιά. Καταφέραμε πολλά έναν ολόκληρο χρόνο, με ένα διεφθαρμένο σύστημα απέναντί μας να μας λοιδορεί. Ένα σύστημα που εν τέλει παραδέχθηκε όχι απλά την εκρηκτική άνοδο του κόμματός μας αλλά την νίκη μας σε αυτή τη μάχη, φτάνοντας σε σημείο μεγαλοδημοσιογράφοι να κομπιάζουν όταν αναφέρονται στα ποσοστά του κόμματός μας, να χάνουν τα λόγια τους και να προχωρούν σε δηλώσεις πώς «έρχεται με φόρα ο Κασιδιάρης».

Ένας χρόνος αγώνα απέναντι σε όλους αυτούς έφτασε στο τέλος του. Μπορεί ο ιδρυτής μας Ηλίας Κασιδιάρης να παραμένει παράνομα πολιτικός κρατούμενος ακόμα και μετά την αίτηση αποφυλάκισής του αλλά όρθιος και κυρίως χαμογελαστός, με το χαμόγελό του να γίνεται εφιάλτης για το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς και όραμα για όλους εμάς που θέλουμε μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή. Δεν είναι σε θέση να αντιληφθούν γιατί παραμένουμε χαμογελαστοί σε έναν κόσμο που καταρρέει, γιατί αγωνιζόμαστε και δεν λυγίζουμε, γιατί ο ιδρυτής μας παραμένει όρθιος με ψηλά το κεφάλι, διότι δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν τα λόγια του αγωνιστή της ΕΟΚΑ Κυριάκου Μάτση ως απάντηση στον αιμοσταγή Χάρτινγκ: «Ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα αλλά περί αρετής».

Δεν μπορούν να καταλάβουν λοιπόν ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα υλικά αγαθά αλλά μια ιδέα, κάτι πολύ σπουδαιότερο, η πατρίδα μας. Το νέο έτος θα είναι μια νέα χρονιά εθνικών αγώνων που θα καθορίσει τα επόμενα χρόνια. Νέες πολιτικές μάχες που μας καλούν να λάβουμε μέρος. Γι’ αυτόν το λόγο κανείς που ασπάζεται τις ιδέες του Εθνικού Κόμματος δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος. Είναι ανάγκη λοιπόν η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια.

Η νεολαία, που είναι το μέλλον της Ελλάδας, να αποτάξει το ραγιαδισμό που δημιούργησαν. Να ξεχυθεί στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις πλατείες ακόμα και  στο πιο απομακρυσμένο χωριό ώστε να καταστεί δυνατό να ενημερωθεί και ο τελευταίος Έλληνας για τις θέσεις του κόμματος. Έθνος χωρίς νεολαία είναι άνοιξη χωρίς άνθη έγραφε ο Περικλής Γιαννόπουλος. Καθημερινα ρίχνουν λάσπη και μας φιμώνουν. Η απάντηση λοιπόν πρέπει να είναι δυναμική. Ένα πανό, ένα φυλλάδιο ή ένα σύνθημα σε έναν τοίχο είναι δυνατόν να μοιράσει  εγκεφαλικά σε εκείνους που δεν μπορούν να αντέξουν τη παρουσία των Ελλήνων. Είμαστε εδώ και παραμένουμε πιστοί σε αξίες και ιδανικά που δεκαετίες προσπαθούν να βγάλουν από μέσα μας, απέναντι σε ένα δυστοπικό μέλλον που ετοιμάζουν. Ένα κάλεσμα στο οποίο είναι απαραίτητο να ανταποκριθούμε. Δεν είναι όνειρό μας να ακουμπήσουμε στα έδρανα... αλλά όραμά μας να δημιουργήσουμε μια δυνατή και μεγάλη Ελλάδα. Δεν είναι απλώς μια ψήφος σε ένα εκλογικό κέντρο. Είναι αγώνας. Ένα κάστρο αντίστασης με γερά θεμέλια, απόρθητο φρούριο με υπερασπιστές Έλληνες πιστούς. Τίποτα δεν αλλάζει χωρίς δράση και δημιουργία. Εμπρός λοιπόν έλα δίπλα μας! Η παρουσία σου είναι σημαντική .Τα πάντα κατακτώνται με το σπαθί και το σπαθί δεν είναι άλλο παρά ο ίδιος σου εαυτός και η αλλαγή που προσδοκάς να συμβεί. Ας είναι λοιπόν το νέο έτος η αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον για όλους όσους μέσα τους, τους τρώει καθημερινά το «σαράκι» για όσα τραγικά συμβαίνουν στον τόπο μας.

Λευτεριά στους εθνικιστές πολιτικούς κρατούμενους

Λευτεριά στον Ηλία Κασιδιάρη!

Παππάς Α.

Στέλεχος Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης