Αποχαιρετισμός στον αγωνιστή Αρχιπύραρχο, Παναγιώτη Κούφαλη!

Έλληνες  18/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στο κοιμητήριο Καλλιθέας έλαβε χώρα το μνημόσυνο εις μνήμην του αειμνήστου επιτίμου Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχου εα Παναγιώτη Κούφαλη, ο οποίος απεβίωσε στις 12 Νοεμβρίου 2022.

Ο Παναγιώτης Κούφαλης εξάντλησε όλη την ιεραρχία του Πυροσβεστικού Σώματος, αφήνοντας πίσω του σημαντικότατο έργο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι υπό τη προσωπική του διεύθυνση καθορίστηκε ο νυν πασίγνωστος τηλεφωνικός αριθμός «166», ως ο επίσημος τηλεφωνικός αριθμός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στον πολιτικό του βίο διακρίθηκε μέχρι το τέλος, για τον πατριωτισμό του και την αγάπη του στην Ελλάδα μας.  Τον χαρακτήριζε μια ιδιαίτερη ικανότητα οργάνωσης καθώς επίσης και μια εξωστρεφής κοινωνικότητα, χάριν στην οποία βοήθησε ανιδιοτελώς πολλούς συνανθρώπους μας που ασχολούνται με την προώθηση των γραμμάτων, του πολιτισμού καθώς και του πολιτικού γίγνεσθαι.

Από την προσωπική επαφή μαζί του, ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε το αρχείο που τηρούσε με έγγραφα και αποκόμματα τύπου που αφορούσαν τα σημαντικά δρώμενα στην Ελλάδα μας. Στην επιμνημόσυνη δέηση συμμετείχαν από το Εθνικό κόμμα των Ελλήνων ο Υποψήφιος Βουλευτής στην Β2-Δυτικών Αθηνών Αντιναύαρχος εα Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος ΠΝ καθώς και ο Υποψήφιος Βουλευτής στην Β1 – Βορείων Αθηνών  Ζερβέας Αλέξανδρος.

Αιωνία σου η μνήμη Αρχηγέ Παναγιώτη Κούφαλη. Μακάρι και άλλοι να μπορέσουν να ακολουθήσουν ισάξια το μεγάλο σου έργο.

Μιχαήλ Παναγιωτόπουλος,

Αντιναύαρχος εα ΠΝ, Υποψήφιος Β2 Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης