Αρνήτρια ιατρικών ερευνών η ΝΔ, ποιοι είναι τελικά οι ψεκασμένοι;

Έλληνες  18/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τα αποτελέσματα της διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, που ζούμε εδώ και καιρό, είναι η αδιάσειστη απόδειξη της ανικανότητας της κυβέρνησης. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι το εξής: Ο ίδιος άνθρωπος που ήταν σύμβουλός τους, δεν τους είχε ενημερώσει για τις κινήσεις που θα έπρεπε να διαμορφωθούν εντός ΜΕΘ; Σίγουρα και θα το έκανε. Αποκαθηλώνουν όχι μόνο τον κ. Τσιόδρα αλλά και την αλήθεια, καθώς οι εντολές κατά την περίοδο της πανδημίας, φαίνεται τελικά να  είναι πολιτικές και όχι επιστημονικές. Όποιος διαφωνεί και δεν προσυπογράφει την έρευνα ας την προσβάλει.

Το κρεσέντο της κ.  Γκάγκα να υπονομεύσει την έρευνα δείχνει τον παροξυσμό εντός της κυβέρνησης, ξεχνάει μάλλον ότι κατέβαινε στο ψηφοδέλτιο  επικράτειας της ΝΔ στις εκλογές του 2019. Τελικά θα δοθούν απαντήσεις;  Πως να δοθούν όμως όταν η αντιπολίτευση  απαιτεί δωρεάν πρόσβαση στην Αράχωβα για σκι; Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κατανοήσει που βρίσκεται γι’ αυτό και ζητάει δωρεάν σκι. Ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί γραμμή Μητσοτάκη καθώς όποιος αναφέρεται με προσωπικό στίγμα εναντίον της κυβέρνησης διαγράφεται.

Αυτό είναι το πολιτικό σκηνικό της χώρας μας. Η ανακύκλωση προσώπων, η αύξηση χρεών, οι δόλιες πρακτικές και η φίμωση της επιστήμης όταν αυτή εναντιώνεται τελικά στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που ο ίδιος κάποτε χειροκροτούσε. Μια ωραία παρέα όλοι μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό τρέμουν την άνοδο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!

  .

Δήμος Κυριλίδης

Μηχανικός Περιβάλλοντος,

Τομεάρχης ενέργειας και υδρογονανθράκων


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης