Ασφάλεια και έντονες συγκινήσεις για τη νέα κυνηγετική χρονιά!

Έλληνες  26/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Χρήστος Μουλάς

Επιστρέψαμε από τον ακριτικό Έβρο που επισκεφθήκαμε για την έναρξη. Οι Ακρίτες μας είναι υπερήφανοι πατριώτες και παθιασμένοι κυνηγοί. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, που ίδρυσε ο άδικα φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, χαιρετίζει την έναρξη του κυνηγίου και εύχεται στους φίλους κυνηγούς καλές διαδρομές, ασφαλή ταξίδια και να συνεχίσουν να προσέχουν την φύση σαν τα μάτια τους όπως κάνουν δεκαετίες τώρα.

Ιδιαίτερα τώρα που η νέα τάξη πραγμάτων εμπορευματοποιεί την φύση και την προορίζει για άλλες χρήσεις (βλέπε ανεμογεννήτριες παντού!!, φωτοβολταϊκά και λοιπές επιβαρυντικές για το περιβάλλον ενέργειες).  Κάθε χρόνο λοιπόν στις  20 Αυγούστου έχουμε την έναρξη του κυνηγίου, όπου οι πραγματικοί οικολόγοι, οι άνθρωποι που βιώνουν την φύση, την απολαμβάνουν, την ζουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, οι άνθρωποι που θεωρούν τα δάση, τα βουνά, τους κάμπους, τις πεδιάδες δεύτερο σπίτι τους και το προστατεύουν σαν τα μάτια τους, εξορμούν με φυσικό επακόλουθο οι πυρκαγιές να μειώνονται στο ελάχιστο, καθώς κανείς δεν μπορεί να επιβουλεύεται το σπίτι σου και εσύ να μένεις αμέτοχος και άπραγος θεατής.

Έτσι τα μάτια των κυνηγών εξασφαλίζουν την καλύτερη διαφύλαξη της φύσης από πυρκαγιές, από παράνομη υλοτομία, από λαθραία μπαζώματα και άλλες επιβαρυντικές για το περιβάλλον ενέργειες.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ υπενθυμίζει ότι είναι στις βασικές αρχές του να διδάσκεται από το Δημοτικό η επιβίωση στη φύση και η επαφή με την άγρια ζωή.

Ευχές λοιπόν για μία ασφαλή κυνηγετική περίοδο με πλούσιες εμπειρίες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης