Αφού ο Ζεϊμπέκ θαυμάζει τόσο την Τουρκία, γιατί δεν μας αδειάζει τη γωνιά;

Έλληνες  24/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μια απίστευτη δήλωση εντός της Βουλής των Ελλήνων προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ: «Γίνεται αλαλούμ με τους δύο μουφτήδες. Λέμε κατάργηση της Σαρίας. Η Τουρκία είναι ένα κοσμικό κράτος. Εδώ έχει επίσημη θρησκεία, δεν είναι κοσμικό κράτος. Έχω φοιτήσει στην Τουρκία και ξέρω…»

Και στην συνέχεια, μετά τον σάλο που προκλήθηκε επιχείρησε να ανασκευάσει κάνοντας τα πράγματα ακόμα χειρότερα αφού όπως είπε: «Ενόψει εκτεταμένων διαστρεβλώσεων ενός τμήματος της ομιλίας μου σήμερα στη Βουλή, διευκρινίζω ότι συνέκρινα καθ'υπερβολή τα πολιτειακά συστήματα Ελλάδας - Τουρκίας με σκοπό να αναφερθώ στην ανάγκη κατάργησης της Σαρία στη Θράκη, που αποτελεί παραφωνία θρησκευτικής νομικής ρύθμισης σε ένα κοσμικό κράτος. Σαφέστατα αναγνωρίζω τις προβλέψεις του Συντάγματος περί ανεξιθρησκίας και θρησκευτικής ουδετερότητας. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζω και εγώ την ανάγκη πλήρους λειτουργικού διαχωρισμού πολιτείας και εκκλησίας».

Θυμίζουμε στον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ οτι είναι βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου και όχι εκπρόσωπος τύπου του Ερντογάν. Η Ελλάς, ήταν, είναι και θα είναι μια Ορθόδοξη Χριστιανική Χώρα σε πείσμα ορισμένων που θέλουν να βάλλουν και κατά της πίστεώς μας.

Εις ότι αφορά την προσχηματική κατάργηση της Σαρίας, καλό θα ήταν να επισκεφθεί μια από τις περιοχές γκέτο στο κέντρο των Αθηνών και να ξεκινήσει από εκεί την κατάργηση της, κάτι που ασφαλώς δεν θα γίνει ποτέ με το υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ τάσσεται ξεκάθαρα κατά του διαχωρισμού Πολιτείας και Εκκλησίας και δεσμεύεται πως αν διοικήσει την χώρα, αφενός με συνταγματική αναθεώρηση θα δοθεί στην Ορθοδοξία η θέση που της αρμόζει και αφετέρου θα εξεταστεί το κατά πόσο οι μειονοτικοί βουλευτές διέπονται από Ελληνική συνείδηση.

Δεν απεμπολούμε τα Εθνικά μας δίκαια, δεν υποχωρούμε στα Εθνικά ιδανικά. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της πατρίδος την Ελευθερία!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης