Βιβλική καταστροφή στην Εύβοια - Τα αντιπλημμυρικά έργα Μητσοτάκη δεν έγιναν ποτέ!

Έλληνες  10/10/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το τελευταίο εικοσιτετράωρο το μεγαλύτερο μέρος της Βόρειας Εύβοιας, έχει δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και καταστροφές.

Τα δε αντιπλημμυρικά έργα μάλλον έμειναν στα κυβερνητικά συρτάρια. «Είμαστε ανοχύρωτοι. Δεν έγιναν αντιπλημμυρικά έργα. Πρέπει να μας βοηθήσουν», ανέφερε κάτοικος της περιοχής. «Το καλοκαίρι καήκαμε. Τώρα θα πνιγούμε; Πρέπει να μας βοηθήσουν. Δεν κοιμηθήκαμε το βράδυ από τον φόβο μας. Έχουν κοπεί δρόμοι, έχουν γίνει κατολισθήσεις έχουν πέσει δέντρα», συνέχισε στις δηλώσεις ο ίδιος κάτοικος.

Άπαντες ήξεραν ότι το νερό θα κατέβει από τα βουνά στη θάλασσα και θα δημιουργούσε τα πλημμυρικά φαινόμενα που είδαμε χθες και σήμερα. Είναι νόμος της φύσης αυτός, παρά το γεγονός ότι κάποιοι υπουργοί έλεγαν σήμερα το πρωί στα κανάλια ότι δεν έχουν σχέση οι πυρκαγιές με τις πλημμύρες! Μιλάμε για την απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

«Στου κουφού την πόρτα, παρ’ την και φύγε». Αυτή η παράφραση της λαϊκής ρήσης ταιριάζει γάντι στον περίφημο κρατικό μηχανισμό, ο οποίος είναι παντελώς εξαφανισμένος από τον Αύγουστο, όπου οι πυρκαγιές διέλυσαν στην κυριολεξία τη Βόρεια Εύβοια και όχι μόνο.

Είναι παντελώς ανίκανοι! Μητσοτάκη παραιτήσου!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης