Γιατί πολεμούν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ: Μια απάντηση στους συκοφάντες

Έλληνες  10/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Πριν βιαστούν να σε καταδικάσουν, ας κοιτάξουν πρώτα ποιοι είναι οι κατήγοροί σου και στην συνέχεια ποιον υπηρετούν»

Τις τελευταίες μέρες λοιπόν είδαμε τις μεγάλες ναυαρχίδες των συστημικών μέσων -συγκεκριμένων συμφερόντων- αλλά και διάφορους wannabe κομματάρχες -συγκεκριμένων επιδιώξεων- να καταφέρονται με αήθεις χαρακτηρισμούς εναντίον του Εθνικού Κόμματος αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη προσωπικά. Και αν για εμάς που βρισκόμαστε φιμωμένοι αλλά ελεύθεροι, είναι εύκολο να απαντήσουμε, για τον Ηλία Κασιδιάρη όχι. Βλέπετε, πέρα από την απαγόρευση επικοινωνίας με τον έξω κόσμο και ενώ είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων και τέως βουλευτής, ξεκίνησε νέα δίωξη εις βάρος του επειδή είπε το…. ανήκουστο, ότι δηλαδή «Η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες».

Ένα σύνθημα που πολλοί άλλοι χρησιμοποίησαν καταχρηστικά στο παρελθόν αλλά ουδέποτε πίστεψαν. Από το ΚΚΕ (!) μέχρι τον Αντρέα και από τους ΟΝΝΕΔίτες μέχρι τον Τηλεπωλητή, όλοι τους το χρησιμοποίησαν ψηφοθηρικά, ενώ στον άνθρωπο που το πιστεύει πραγματικά γίνεται δίωξη με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο. Απίστευτες και αντιφατικές καταστάσεις στην Ελλάδα του Μητσοτάκη.

Σε όλα αυτά βέβαια συμμέτοχοι, όπως προαναφέραμε, κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες τα οποία συνεπικουρούμενα από επίδοξους αρχηγίσκους διαγωνίζονται σε πρωτάθλημα αθλιότητας και λασπολογίας χωρίς να προσφέρουν βεβαίως το δικαίωμα αντιλόγου.

Η αγωνία τους είναι έκδηλη, αφού οι μεν δικαιολογούν το μεροκάματό τους και οι δε, πολύ σύντομα θα χάσουν την ιδιότητά τους και δεν θα έχουν λόγο ύπαρξης. Οι λόγοι που θα συμβεί αυτό είναι πολλοί και συγκεκριμένοι:

1). Στο Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί για να λειτουργούμε ψηφοθηρικά και να υποσχόμαστε ανεφάρμοστα πράγματα, αλλά χρησιμοποιούμε την γλώσσα της αλήθειας και της κοινής λογικής.

2). Έχουμε σταθερή ιδεολογική βάση και δεν την αλλάζουμε κατά το δοκούν, για τις προσωπικές μας φιλοδοξίες. Πυξίδα μας ο Ελληνικός Εθνικισμός, η φιλοπατρία και η πραγματική αλληλεγγύη στους ομοεθνείς μας. Η πατρίδα έρχεται πρώτη, τα ποσοστά δεύτερα.

3). Για πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολίτευσης, ένα νεοσύστατο κίνημα -παρά την πολεμική που δέχεται- έχει αγκαλιαστεί με τόση θέρμη από ένα μεγάλο κομμάτι των Ελλήνων πολιτών. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Κέρκυρα μέχρι την Ρόδο, χιλιάδες συμπατριώτες μας δίνουν καθημερινά τον αγώνα μαζί μας για μια ελεύθερη και ισχυρή Ελλάδα!

Όλα αυτά, σε συνάρτηση με ένα πλήρως καταρτισμένο και άμεσα υλοποιήσιμο κυβερνητικό πρόγραμμα και πλήθος εξαιρετικών στελεχών να το συνεπικουρούν, έχουν τρομάξει τα συστημικά κόμματα εξουσίας. Ένα αμιγώς αντισυστημικό κίνημα, με καταξιωμένους Έλληνες από όλες τις παραγωγικές βαθμίδες της χώρας, είναι έτοιμο να σαρώσει όλες τις προβλέψεις και με μόλις δυο έτη ζωής και τον Ιδρυτή του παράνομα έγκλειστο, να εισέλθει θριαμβευτικά στην Βουλή καίτοι, φιμωμένο από όλα τα συστημικά μέσα.

Δεν πειράζει, όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, είμαστε κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας και δεν μας πειράζει καθόλου που δεν βρισκόμαστε στα τηλεοπτικά παράθυρα, φορώντας σακάκι και γραβάτα, αλλά στην δουλειά μας με φόρμα εργασίας και πάντα δίπλα στους δοκιμαζόμενους Έλληνες πολίτες.

Γιώργος Μανούσος

Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε

Τομεάρχης Έρευνας και Τεχνολογίας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης