Για μια Εθνική Αντιπολίτευση, χωρίς ορφανά της ΝΔ!

Έλληνες  16/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα,

υποψήφια Ανατολικής Αττικής

Η Ελλάδα έχει μπει σε μια άτυπη προεκλογική περίοδο. Πάρα τις κυβερνητικές εξαγγελίες περί εξαντλήσεως της τετραετίας, όλοι και όλα κινούνται σε ρυθμό εκλογών μέσα στους επόμενους μήνες.

Άσχετα όμως με την ακριβή ημερομηνία των εκλογών, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ είναι έτοιμο, όποτε κι αν αυτές γίνουν. Μάλιστα έχει και μεγάλη δυναμική εισόδου στην επόμενη Βουλή που αποτυπώνεται ξεκάθαρα, ακόμα και από τις συστημικές δημοσκοπήσεις. Πέρα όμως από την όποια εκλογική δυναμική, οι ΕΛΛΗΝΕΣ δημιουργούν μια πραγματική Εθνική Αντιπολίτευση. Μια Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι στην νεοφιλελεύθερη λαίλαπα της ΝΔ και τις αριστερές παραφυάδες του ίδιου συστήματος της Παγκοσμιοποίησης.

Όπως έχει αναφέρει πολλές φορές και ο Ηλίας Κασιδιάρης, τα ψηφοδέλτια των ΕΛΛΗΝΩΝ είναι ανοιχτά σε κάθε εθνικιστή, σε κάθε πατριώτη χωρίς να χρειάζεται η κομματική ταυτότητα. Αυτή η γνήσια ενωτική πρόταση απευθύνεται σε όλα τα πρόσωπα, κόμματα και φορείς που θέλουν να αντισταθούν στον φιλελευθερισμό, στον δικαιωματισμό, στην αντικατάσταση πληθυσμού, στο ξεπούλημα της Εθνικής κυριαρχίας. Και έχουν βρει ανταπόκριση και σύντομα θα ανακοινωθούν όλοι όσοι περνούν στην Εθνική αυτή Αντιπολίτευση και θα πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια αλλά και τον καθημερινό πολιτικό αγώνα.

Σίγουρα όμως αυτή η πρόσκληση - πρόκληση, ΔΕΝ απευθύνεται σε όσους ζητούν περισσότερο φιλελευθερισμό από την ΝΔ. ΔΕΝ απευθύνεται σε αποτυχημένους πολιτικάντηδες της δεξιάς. ΔΕΝ απευθύνεται σε ελλαδέμπορους που ψήφισαν τους νόμους για την υποχρεωτικότητα στη Βουλή. ΔΕΝ απευθύνεται σε ανθρώπους του συστήματος που θυμήθηκαν στο παρά 5 της καριέρας τους να σώσουν την χώρα. ΔΕΝ απευθύνεται σε επαγγελματίες "πατριώτες" του μεροκάματου που πάντα, παραμονές εκλογών, δημιουργούν διασπαστικές πολιτικές προτάσεις.

Σε κάθε περίπτωση, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ δεν έχει τίποτα να πει με όλα αυτά τα ορφανά της ΝΔ που νομίζουν ότι θα κερδίσουν την πατριωτική ψήφο. Αυτά τα ορφανά, που μαζί με τα άλλα του Στάλιν και την κυβέρνηση Μητσοτάκη χαίρονται για τις καταδίκες - κατόπιν πολιτικών εντολών - των εθνικιστών και είτε σιωπούν γι’ αυτές είτε ταυτίζονται με τις αποφάσεις των επίορκων δικαστών. Αποφάσεις και καταδίκες που δεν στρέφονται μόνο κατά προσώπων και πολιτικών φορέων αλλά θέλουν να τρομοκρατούν κάθε πατριωτική έκφραση αντίστασης στο μεγάλο ξεπούλημα εθνικής και ατομικής κυριαρχίας και ιδιοκτησίας.

Σε όλους αυτούς οι ΕΛΛΗΝΕΣ αντιπαραβάλλουν τον αγώνα τους, τις θέσεις τους και κυρίως την αποδοχή που έχουν όλα αυτά στην ελληνική κοινωνία. Για μια ακόμα φορά θα μείνουν χαμένα ταλέντα και δεκανίκια του συστήματος και θα βλέπουν το πραγματικό εθνικό αγώνα να δίνεται μέσα και έξω από την Βουλή από τους εθνικιστές, από τους γνήσιους πατριώτες, από τους ΕΛΛΗΝΕΣ!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης