Γιώργος Σπυρόπουλος: Καταγγελία για τα νοσοκομεία Κρήτης και τη διαδικασία χορήγησης αντισωμάτων σε νοσούντες

Έλληνες  19/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ Ή ΜΗ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΥΠΟ ΠΟΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΕ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΡΟΛΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΖΑΝΑΚΗ!

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ

και επιθυμώ ως αιρετός του Ελληνικού Λαού στην περιφέρεια Κρήτης την διερεύνηση ως προς τις ενεργούμενες, από τα νοσοκομεία της Κρήτης, χορηγήσεων θεραπειών, είτε μονοκλωνικών αντισωμάτων σε νοσούντες από COVID-19, είτε άλλων πιθανών θεραπειών που έχουν χορηγηθεί σε άλλα νοσοκομεία της επικράτειας!

Επίσης επιθυμώ, ύστερα από καταγγελίες πολιτών, να διερευνήσετε πόσες θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων έχουν χορηγηθεί, κάτω υπό ποιες συνθήκες έχουν εγκριθεί ή όχι και για ποιο λόγο δεν χορηγήθηκαν σε ασθενείς που απεβίωσαν και ήταν σε σχετικά μικρή ηλικιακή ομάδα και σχετικά καλά χαρακτηριστικά υγείας, στο  χρονικό διάστημα  που τα μονοκλωνικά αντισώματα που παρέλαβε η χώρα μας ήταν στην διάθεση των Ελληνικών νοσοκομείων!

Επίσης εάν και εφόσον έχουν χορηγηθεί σε ασθενείς, αυτοί οι ασθενείς ήταν εντός φακέλου χορήγησης των μονοκλωνικών αντισωμάτων ή χορηγήθηκαν κατά παράκαμψη των τηρουμένων πρωτόκολλων από την επιτροπή χορήγησης Μονοκλωνικών αντισωμάτων!

Και τέλος, εάν και εφόσον έχουν χορηγηθεί στα Νοσοκομεία της Κρήτης, διάφορες άλλες θεραπείες που διενεργήθηκαν σε άλλα  Νοσοκομεία της Ελληνικής Επικράτειας, όπως τα δύο Νοσοκομεία των Πατρών και του Νοσοκομείου Παπανικολάου και Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΚΑΤΑΓΓΕΛΩΝ

Σπυρόπουλος Γεώργιος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης