Δήλωση υποταγής στους Τούρκους από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Έλληνες  07/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μία πραγματικά εξωφρενική τοποθέτηση κάνει ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στην συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news. Ο υπουργός μιλώντας για τις επαφές του με τον τούρκο ομόλογό του Ακάρ και το κλίμα στα ελληνοτουρκικά, ανέφερε ότι τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης θα μπορούσαν να επανέλθουν στο τραπέζι των συζητήσεων, εφόσον η Τουρκία κάνει κάποια βήματα καλής θέλησης.

Ποια είναι αυτά τα βήματα κατά τον υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο; «η αποφυγή προκλητικών ή εμπρηστικών δηλώσεων ή μία διακριτή μείωση των υπερπτήσεων τουρκικών αεροσκαφών πάνω από ελληνικά νησιά»!

Και τα λέει αυτά ποιος; Ο υπουργός που υποχρεούται να εκμηδενίσει οποιαδήποτε παραβίαση της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας! Ο υπουργός που πρέπει να διασφαλίζει ότι δεν θα γίνεται ούτε μία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου, ούτε μία υπερπτήση πάνω από τα ελληνικά νησιά, δείχνει να «βολεύεται» και με μία διακριτή μείωση των υπερπτήσεων…

Την ίδια στιγμή μάλιστα που ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ενοχλείται από τις εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις της Τουρκίας, δε λέει κουβέντα για το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης που συνιστά ακρωτηριασμό της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Δε λέει κουβέντα για την εισβολή τουρκικών πολεμικών σε περιοχή ελληνικής κυριαρχίας και την εκδίωξη του ευρωπαϊκού ερευνητικού το οποίο επιχειρούσε για λογαριασμό της Ελλάδας!

Δηλαδή, οι Τούρκοι εάν σταματήσουν να μας βρίζουν και μειώσουν τον ρυθμό που παραβιάζουν την κυριαρχία μας, θα έχουν κάνει ένα βήμα προς την Επανεκκίνηση των συζητήσεων για τα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης… Αυτά τα λέει ο υπουργός που ευθύνεται για την αποτροπή των τουρκικών προκλήσεων και την υπεράσπιση της εθνικής ακεραιότητας της πατρίδας μας…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης