Δελτίο Τύπου: Μητσοτάκης ο φιλότουρκος!

Έλληνες  20/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε ραδιοφωνική του παρουσία σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι αυτά που μας ενώνουν με τους Τούρκους είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και πως θα πρέπει να επιλύουμε τις διαφορές μας με τον διάλογο.

Θα συμφωνούσαμε με το τελευταίο, αν το παρελθόν δεν μαρτυρούσε το αντίθετο. Φαίνεται ότι για τον Πρωθυπουργό, τα 400 χρόνια οθωμανικού ζυγού είναι ψιλά γράμματα. Η Τουρκία, ανέκαθεν υπήρξε ένα κράτος παραβατικό και κατακτητικό, υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους συμπατριωτών μας σε Πόντο, Μικρά Ασία, Κύπρο. Με την Τουρκία ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει κανένας διάλογος.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συντηρηθεί λίγο ακόμα στην εξουσία προανήγγειλε μέτρα στήριξης σε... ευπαθείς ομάδες πολιτών με χαμηλά στεγαστικά δάνεια και επιδότηση ρεύματος. Μέτρα ωστόσο ανεπαρκή αφού το τεράστιο κόστος διαβίωσης παραμένει, με τα είδη πρώτης ανάγκης να φαντάζουν πλέον απλησίαστα.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ προτείνει οριζόντια μείωση των φορολογικών συντελεστών, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, εξομοίωση των τελών κυκλοφορίας με τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο και - επιτέλους - στροφή στην Ελληνική ενέργεια, άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και εξόρυξη των Ελληνικών υδρογονανθράκων.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης