Δελτίο Τύπου: Μοναδική απάντηση στις προκλήσεις των Τούρκων οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις

Έλληνες  25/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λίγες ώρες μετά τις επικλήσεις στο Διεθνές Δίκαιο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη από βήματος Ο.Η.Ε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Ακάρ, δήλωσε ότι "θα φανεί χρήσιμο στους Έλληνες το κολύμπι", αμφισβητώντας ευθέως την Ελληνική κυριαρχία στα νησιά του Αιγαίου και εκθέτοντας για πολλοστή φορά την Ελλαδική Κυβέρνηση και το φοβικό σύνδρομο που την διακατέχει.

Όπως μας έχει δείξει πάρα πολλές φορές η ιστορία και με πιο πρόσφατο παράδειγμα τις πολεμικές συγκρούσεις στην Ουκρανία, οι συνθήκες και οι αναφορές σε κυριαρχικά δικαιώματα και Διεθνές Δίκαιο δεν έχουν καμία ισχύ μπροστά στην ισχύ των όπλων.

Αυτό το επιχείρημα χρησιμοποιεί συστηματικά και η τουρκική ηγεσία, εξαπολύοντας απειλές και παραβιάζοντας στο πεδίο τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρα μας. Η δε αναφορά του Πρωθυπουργού περί ειρηνικής συνύπαρξης με τους Τούρκους -την ώρα που υπάρχουν ακόμα αγνοούμενοι στην Κύπρο μας- αποδεικνύει ότι εκτός από ανιστόρητος, είναι και επικίνδυνος!

Μοναδική απάντηση στους παραλογισμούς των γειτόνων μας, το υψηλό Εθνικό φρόνημα, οι πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις και η ανάπτυξη της αμυντικής μας βιομηχανίας!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης