Δελτίο Τύπου: Πίσω από την ουρά της Τουρκίας γι' ακόμα μια φορά η Ελλάδα

Έλληνες  29/06/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν 4 χρόνια, η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ χάρισε στους σκοπιανούς μια ιστορία χιλιάδων ετών, βαφτίζοντάς τους κάτι που ουδέποτε υπήρξαν. Σήμερα, με κυβέρνηση ΝΔ η Τουρκία κατοχύρωσε εμπορικά το σήμα.... Turkaegean δείχνοντας και στην πράξη ποιες είναι οι προθέσεις της.

Δεν είναι μόνο τα κέρδη από την τουριστική εκμετάλλευση του ονόματος αλλά και οι γεωγραφικές της διεκδικήσεις, οι οποίες εκφράζονται με καθημερινές παραβιάσεις σε θάλασσα και αέρα αλλά και με τα αλλοπρόσαλλα αιτήματα περί γαλάζιας πατρίδας.

Ο Υπουργός Γεωργιάδης κατόπιν εορτής διέταξε ΕΔΕ για την υπόθεση «Turkaegean» τρέχοντας για πολλοστή φορά πίσω από την ουρά του Ερντογάν.

Αλήθεια ο... "υπερπατριώτης" Υπουργός Ανάπτυξης κοιμάται ήσυχος, γνωρίζοντας ότι επί της διακυβέρνησής του εκχωρήθηκε εθνική κυριαρχία; Ή μήπως θεωρεί ότι με την εν λόγω ΕΔΕ, έχει καθαρίσει την συνείδησή του; Πλανάται πλάνην οικτράν. Να γνωρίζει ο υπουργός Γεωργιάδης πως όταν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, αναλάβει τις τύχες της χώρας, θα λογοδοτήσει στον ελληνικό λαό.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης