Δελτίο Τύπου: Τι δεν είπε ο Μητσοτάκης στο χθεσινό παραλήρημα

Έλληνες  21/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Προσπαθώντας γι' ακόμα μια φορά να κάνει το άσπρο - μαύρο και να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα απ' αυτήν που βιώνουν καθημερινά οι Έλληνες πολίτες, ο Πρωθυπουργός σε χθεσινή του δήλωση μίλησε με αοριστολογίες, ευχολόγια και μεγαλεπήβολες υποσχέσεις με μοναδικό σκοπό βεβαίως την ψηφοθηρία και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Δεν είπε λέξη για την ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την εκτίναξη του δημοσίου χρέους, την λαθρομετανάστευση, τους πραγματικούς δείκτες ανεργίας και τα τεράστια σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνησή του. Είπε ότι μετά από 12 χρόνια η χώρα φεύγει από την ενισχυμένη εποπτεία, δεν είπε όμως ότι έχει υποθηκευτεί ολόκληρη η δημόσια περιουσία της για 99 χρόνια. Ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει πανάκριβα τα είδη πρώτης ανάγκης, τα τρόφιμα, το ρεύμα και τα καύσιμα.

Είναι λυπηρό να μιλούν για ανάπτυξη και ευημερία άνθρωποι που δεν μπορούν να διαχειριστούν ούτε τα δικά τους οικονομικά. Θυμίζουμε ότι η ΝΔ χρωστάει περίπου 400 εκ. ευρώ, ενώ και ο ίδιος ο Μητσοτάκης λίγο πάνω από 1.3 εκάτ.

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης