Δελτίο Τύπου: Tρέμουν την παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή!

Έλληνες  29/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σύμφωνα με δημοσίευμα των παραπολιτικών, Γεραπετρίτης και Βορίδης απεργάζονται νέο νόμο για να αποκλείσουν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ από τις επόμενες εκλογές. Γιατί άραγε; Τι φοβούνται; Είναι όντως τα ποσοστά μας 2% που δίνουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις;

Yπενθυμίζουμε στους νοσηρούς εγκεφάλους των υπογείων του Μαξίμου ότι:

  1. O Hλίας Κασιδιάρης δεν έχει απωλέσει τα πολιτικά του δικαιώματα και μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη του θεωρείται ΑΘΩΟΣ, καθώς ισχύει σε απόλυτο βαθμό το τεκμήριο της αθωότητας, συνεπώς ο κ. Κασιδιάρης θα είναι κανονικά υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές
  2. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει κάνει συνέδριο, έχει εκλέξει τα αρμόδια όργανά του και διοικείται από 7μελή εκτελεστική επιτροπή. Όλα αναφέρονται και στο καταστατικό που έχει κατατεθεί νομίμως στον Άρειο Πάγο.
  3. Οποιαδήποτε απόπειρα κατάλυσης της Συνταγματικής νομιμότητας και των ελεύθερων εκλογών θα επιφέρει βαρύτατες ποινικές ευθύνες σε όσους την επιχειρήσουν.

Η απόπειρα παραπλάνησης του εκλογικού κοινού από τα συστημικά ΜΜΕ, θα πέσει στο κενό. Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι παρών στις προσεχείς εκλογές και μάλιστα με ισχυρή κοινοβουλευτική εκπροσώπηση!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης