Δημοσκόπηση DATA C: Μπαίνουν στη Βουλή οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» - Ραγδαία πτώση Μητσοτάκη

Έλληνες  15/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια ακόμα μεγάλη πολιτική έρευνα αποκαλύπτει ότι το Εθνικό Κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» εισέρχεται δυναμικά στην επόμενη Βουλή, παρά την ακραία πολιτική του συστήματος.

Την ίδια στιγμή τα ποσοστά της κυβέρνησης καταποντίζονται και αποδεικνύεται πλέον ξεκάθαρα γιατί ο Μητσοτάκης απέφυγε πανικόβλητος τις εκλογές το φθινόπωρο. Στην δημοσκόπηση της εταιρίας «DATA C» για την περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος που δημοσιεύει η εφημερίδα «Πελοπόννησος», το κόμμα μας συγκεντρώνει ποσοστό 3% και μπαίνει άνετα στην επόμενη Βουλή η οποία θα είναι και πάλι εξακομματική (μένει εκτός ο Βαρουφάκης που δεν ξεπερνάει το 1,5%).

Φυσικά για κάθε νεοϊδρυθέν κόμμα τα πραγματικά ποσοστά είναι πολύ υψηλότερα από τα μετρήσιμα καθώς δεν γίνεται στάθμιση με τις εκλογές του 2019, ειδικά για το Εθνικό Κόμμα «ΕΛΛΗΝΕΣ» υπάρχει και μεγάλο ποσοστό κρυφής ψήφου εξαιτίας των διώξεων και της ιδεολογικής τρομοκρατίας από το σύστημα Μητσοτάκη, όπως έχει αναλύσει και ο πρόεδρος των δημοσκόπων, Δημήτρης Μαύρος.

Την ίδια ώρα η ΝΔ καταρρέει και βγαίνει δεύτερο κόμμα, το αποτέλεσμα αυτό έρχεται σε ευθεία αντίθεση με όσα μας λένε τα πληρωμένα, από την λίστα Πέτσα κανάλια, που εμφανίζουν τον Μητσοτάκη ως «Μωυσή». Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τις εκλογές και τώρα είναι η πιο κρίσιμη ώρα για την εκτίναξη των ποσοστών μας και την ενίσχυση του Εθνικού Κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ» σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Ηλίας Κασιδιάρης 


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης