Διάγγελμα τραγέλαφος από Μητσοτάκη - Αποποιήθηκε κάθε ευθύνη

Έλληνες  10/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

«Το ηθικό είναι νόμιμο, αλλά το νόμιμο δεν είναι πάντα ηθικό» έλεγε η γνωστή ρήση του Μανουέλ Κάντ. Έτσι και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο γνωστό του παραληρηματικό ύφος, κάτω από την ηχητική υπόκρουση των τζιτζικιών και τον λερωμένο αντίχειρα από την πίσσα της παραλίας όπου ευρίσκετο, παραδέχθηκε ότι ναι μεν ήταν... νόμιμες οι επισυνδέσεις με σφραγίδα εισαγγελέως, αλλά ήταν λάθος που δεν γνώριζε και δεν θα το επέτρεπε ποτέ.

Ο ίδιος με ΦΕΚ προ δύο ετών είχε καθιστήσει την ΕΥΠ υπόλογη απευθείας στο πρωθυπουργικό γραφείο, οι δε παραιτήσεις Κοντολέοντος και Δημητριάδη είναι ομολογίες ενοχής. Είναι ο ίδιος, που σε κάθε κρίση, αποποιείται κάθε ευθύνη και αφήνει τους συνεργάτες και τους υπουργούς του εκτεθειμένους.

Είναι τέτοια η εμμονή του με την εξουσία, που θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει γαντζωμένος στην πρωθυπουργική καρέκλα για μερικούς ακόμα μήνες. Και όλα αυτά, την ώρα που οι ευρωπαίοι εταίροι αρνούνται να εκταμιεύσουν στην χώρα μας την δεύτερη δόση του Ταμείου Ανάκαμψης διότι έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Κυριάκου.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παραμένει αταλάντευτο στην θέση του και συντάσσεται πλήρως με την λαϊκή επιθυμία: Μητσοτάκη παραιτήσου!

ΕΛΛΗΝΕΣ - Γραφείο Τύπου


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης