Διάχυτη ανησυχία για το τσίρκο της κυβέρνησης σε όλες τις κοινωνικές ομάδες!

Έλληνες  29/07/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Χρήστου Μουλά

20 ημέρες απέμειναν για την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2021-2022! «Κι όλα τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά», όπως γράφει και ο Εθνικός μας ποιητής.

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η ρυθμιστική που καθορίζει τους κανόνες που θα ακολουθήσουμε στην φετινή κυνηγετική  σεζόν. Με την απειλή του νομοσχεδίου "Άργος" να "κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας"!

Ένα νομοσχέδιο που συνέταξαν οι διάφοροι εμμονικοί και το υιοθέτησε a priori ο πρωθυπουργός της χώρας, το οποίο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων τόσο στο διαδίκτυο όταν το εμφάνισε το αρμόδιο υπουργείο στην Διαύγεια προς διαβούλευση, όσο και στα κυνηγετικά και κυνοφιλικά στέκια, περιοδικά και sites.

Όπως και στην δημόσια διαβούλευση όπου το 88% όσων συμμετείχαν ήταν κατά της υποχρεωτικότητας της στείρωσης των σκύλων μας.

 Αν και όπως μας πληροφορούν οι κυνηγετικές οργανώσεις και οι κτηνιατρικοί σύλλογοι το νομοσχέδιο έχει προς το παρόν "μπει στο ντουλάπι". Κανείς μας όμως δεν είναι σίγουρος,  ότι δεν θα εμφανιστεί κάποια στιγμή, που η κυβέρνηση θα εκτιμήσει ότι η χαλαρότητα του κόσμου που εμπλέκεται και ενδιαφέρεται για το εν λόγω νομοσχέδιο, θα επιτρέπει την επαναφορά του (π.χ. ένα lockdown το οποίο θα απέτρεπε τυχόν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας). Επί του παρόντος αρκούμαστε στο ότι οι αναρτήσεις στα social media της προέδρου του σωματείου ΠΦΠΟ της κ. Μπομπολάκη, καταφέρονται εναντίον της κυβέρνησης, εναντίον των κυνηγών, εναντίον των κυνόφιλων, εναντίον των κτηνιάτρων...

Εδώ θα υπενθυμίσουμε ότι σε καμία χώρα, όχι μόνο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του κόσμου ολόκληρου, δεν υπάρχει νόμος που να επιβάλει την  υποχρεωτική στείρωση των ζώων ...

Η κ. Μπομπολάκη είναι εκείνη που από την επίσκεψη στο παράνομο κυνοτροφείο υιοθέτησε το διάσημο πλέον προσχέδιο νόμου ο πρωθυπουργός, καθώς και ένα σκυλάκι όταν επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη. Ένα καταφύγιο ζώων που κρίθηκε παράνομο και κατεδαφιστέο εντός ενός μηνός από τον νόμο, λόγω ακαταλληλότητας των  αυθαιρέτων κτιριακών εγκαταστάσεων και κινδύνου της υγείας των ζωντανών που φιλοξενούντο σ' αυτές.

Υπάρχει μία διάχυτη ανησυχία στις τάξεις των κυνηγών λόγω του ότι έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη  στην κυβέρνηση. Κάτι που έχει να κάνει με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις που μας έπληξαν την προηγούμενη κυνηγετική περίοδο και μας καθήλωσαν στα σπίτια μας με πρόσχημα την διάδοση του covid 19 στα όρη και στα δάση!!! Μένουμε σε εγρήγορση επομένως, καθώς έχουμε να κάνουμε με ιδεοληπτικούς και ψεύτες υπουργούς, που την Δευτέρα μπορεί να λένε πράσινο και την Τρίτη κόκκινο. Δεν έχουν κανένα σχέδιο, δεν έχουν κανένα όραμα, παρά μόνο μια σιγουριά ότι παίζουν χωρίς αντίπαλο, λόγω της διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ και της ανυπαρξίας του ΚΙΝΑΛ. Η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες βέβαια και εκείνο το αποτέλεσμα θα είναι… δυνατό!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης