Διαβάστε στη στήλη του Ηλία Κασιδιάρη στην Ελεύθερη Ώρα το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021

Έλληνες  08/12/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κάθε Σάββατο ο Ηλίας Κασιδιάρης αρθρογραφεί στην πατριωτική εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα με ολοσέλιδη στήλη. Διαβάστε το ερχόμενο Σάββατο:

  • Σχέδιο καθολικών υποχρεωτικών εμβολιασμών καταστρώνει ο Μητσοτάκης. "Η επιλογή μου να μην εμβολιαστώ προστατεύεται από το Σύνταγμα των Ελλήνων (Αρ. 2 παρ. 1, Αρ. 5 παρ. 1) και από την ΕΣΔΑ (Αρ. 8 παρ. 1). Καμία επιβολή υποχρεωτικότητας και κανένα κατασταλτικό μέτρο, όπως τα πρόστιμα και οι αποκλεισμοί, δεν μπορούν να επηρεάσουν την ελεύθερη βούλησή μου".
  • Χειροπέδες στον αντιπρόεδρο του ΣτΕ για διακίνηση ναρκωτικών. Την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου το ΣτΕ αποφάσισε ότι οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί δεν παραβιάζουν το Σύνταγμα. Η απόφαση αυτή είναι έωλη και υπαγορευμένη από την κυβέρνηση.
  • Ο Βελόπουλος είχε ψηφίσει υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών (ν. 4675). Ο Βελόπουλος, που τώρα παριστάνει τον αντιεμβολιαστή, είχε ψηφίσει δαγκωτό ΝΑΙ μαζί με όλο το κόμμα του στο Νόμο 4675, που στο άρθρο 4 επέβαλλε υποχρεωτικότητα των εμβολίων.
  • Το είδος pasokus έχει ανοσία στον κορωνοϊό. Με δέος αντίκρυσαν οι λοιμωξιολόγοι και σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα το θαύμα της ανοσίας του είδους pasokus που δεν φοβάται τους ιούς και τις λοιμώξεις.
  • Ο Πάπας το 1204 και οι λαθρομετανάστες. Ο Πάπας ξαναπήγε στην πολύπαθη Λέσβο για να κάνει νέα προπαγάνδα υπέρ της λαθρομετανάστευσης.
  • Και άλλα ενδιαφέροντα θέματα με την υπογραφή του ιδρυτή του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ!

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης