Διαγραφή Δούκα - Αποπομπή Λιβανού: Ψηφοθηρίας το ανάγνωσμα, σε αποσύνθεση η κυβέρνηση

Έλληνες  08/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Όσους και να διαγράψει ο Μητσοτάκης η αλήθεια δεν κρύβεται: Η ΝΔ ομολογεί πως διαχρονικά εκμεταλλεύεται τους πληγέντες συμπολίτες μας από τις πυρκαγιές για να υφαρπάξει την ψήφο τους! 

Δεν είναι κάτι νέο για την Νέα Δημοκρατία. Μας έχει συνηθίσει άλλωστε σε παρόμοιες τακτικές στο παρελθόν. Σκάνδαλα, διαφθορά, μίζες, πελατειακές σχέσεις. Η επιτομή μιας αποτυχημένης κυβέρνησης (όπως και οι προηγούμενες).

Το τελευταίο περιστατικό που μονοπωλεί την επικαιρότητα είναι οι δηλώσεις του Δημάρχου Σπάρτης, Παναγιώτη Δούκα, παρουσία του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιου Λιβανού, πριν λίγες μέρες, οι οποίες έγιναν μάλιστα σε live μετάδοση!

Όπως δημοσιοποιήθηκε την Δευτέρα, ο υπουργός είχε μεταβεί στην Σπάρτη στις 2 Φεβρουαρίου, για σύσκεψη που είχε ως θέμα τις αποζημιώσεις αγροτών που επλήγησαν από τον παγετό. Πριν ξεκινήσει η σύσκεψη, ο κ. Δούκας είπε ότι το 2007 η κυβέρνηση της ΝΔ άλλαξε το κλίμα μετά από τις φονικές πυρκαγιές, επειδή μοίραζε λεφτά με τσάντες... σε όποιον μιλούσε ελληνικά. Ο Λιβανός, αντί να αντιδράσει , έσπευσε να υπερθεματίσει - λέγοντας χαρακτηριστικά «κάνατε εποποιία εκείνη την περίοδο», ενώ όλη η συζήτηση μεταδιδόταν live στο facebook.

Είναι πραγματικά λυπηρό, να διοικούν την Ελλάδα άνθρωποι που το μοναδικό τους μέλημα είναι πως και με ποιον τρόπο θα επανεκλεγούν, αδιαφορώντας πλήρως για τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας που ασφυκτιά, ενώ οι ίδιοι απολαμβάνουν παχυλούς μισθούς και προκλητικά προνόμια.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι το μοναδικό, που στην προμετωπίδα του πολιτικού του αγώνα και σαν άμεση προταιρετότητα έχει την πολιτική κάθαρση. Να δοθεί ένα τέλος στην διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και επιτέλους να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη όσοι χρησιμοποίησαν το αξίωμα τους για να βγουν πλουσιότεροι από την πολιτική.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης