Διαρκής αγώνας και στη Στερεά Ελλάδα – Έκθετος ο κουμπάρος του Μπακογιάννη, Φάνης Σπανός! (Βίντεο)

Έλληνες  11/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα ακόμα επεισοδιακό περιφερειακό συμβούλιο στην Στερεά Ελλάδα, όπου η εγκληματική Περιφερειακή αρχή που εκπροσωπεί τη Νέα Δημοκρατία και ο κουμπάρος του Μπακογιάννη Περιφερειάρχης, Φάνης Σπανός, έτρεξαν να κρυφτούν πίσω από το αλαλάζον κομμουνιστικό κόμμα.

Για μία ακόμη φορά η μοναδική αντιπολίτευση στην καταστροφική πολιτική της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στην Στερεά Ελλάδα ήταν η παράταξη του κόμματός μας και ο περιφερειακός μας σύμβουλος, Χαράλαμπος Γιώτης. Η σφοδρή αντιπαράθεση του περιφερειακού συμβούλου με τον περιφερειάρχη εστιάστηκε σε τρία κεφαλαιώδη θέματα

Α. ΛΑΡΚΟ και διαχρονική αποβιομηχανοποίηση της χώρας. Ένα διαχρονικό έγκλημα της μεταπολίτευσης με αιχμή του δόρατος τη Νέα Δημοκρατία και εργαλείο το κκ€

Εδώ το σχετικό βίντεο

Β Οι φωτιές στη Φωκίδα και η η εγκληματική ανικανότητα και αδιαφορία της περιφέρειας που είχε σαν αποτέλεσμα την βιβλική καταστροφή του Ελαιώνα των Δελφών ο οποίος υποτίθεται ήταν προστατευμένος από την UNESCO και ήταν περιοχή natura.

Βίντεο

Γ. Μετά την Εύβοια η κυβέρνηση ετοιμάζεται να καταστρέψει και την πανέμορφη Σκύρο για να πλουτίσουν οι ημέτερες οικογένειες Μητσοτάκη και Γεραπετρίτη, τοποθετώντας εκατοντάδες τέρατα-ανεμογεννήτριες σαπάκια απόβλητα της Γερμανίας, στο μισό νησί. Η παράταξή μας τάχθηκε στο πλευρό των κατοίκων που συμμετείχαν στην συνεδρίαση.

Βίντεο


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης