Διδασκαλία "Μακεδονικής" γλώσσας - Μια ακόμα συνέπεια της προδοτικής συμφωνίας

Έλληνες  16/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μόνοδρομος η κατάργησή της!

Όσο κι αν ακούγεται απίθανο υπάρχει ΜΚΟ που παραδίδει δωρεάν μαθήματα της «μακεδονικής γλώσσας» στην Ελλάδα και ισχυρίζεται, ότι καταπιέζονται “εθνότητες” στην Πατρίδα μας.

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα της σλαβοσκοπιανής γλώσσας παραδίδονται από την συγκεκριμένη ΜΚΟ στην Ελλάδα, η οποία και απαιτεί την διδασκαλία της σκοπιανής γλώσσας στα Ελληνικά σχολεία. Η ΜΚΟ αυτοαποκαλείται «Κέντρο Μακεδονικής Γλώσσας στην Ελλάδα» και παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα makedonski.gr. Πρωταρχικός σκοπός του κέντρου είναι "η διατήρηση και η καλλιέργεια της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα".

Ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ Ηλίας Κασιδιάρης από την πρώτη στιγμή έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τον σκοπιανό αλυτρωτισμό που προέκυψε από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ και με φανατισμό υποστηρίζει η ΝΔ. Με την συμφωνία αυτή οι ελλαδικές κυβερνήσεις αναγνώρισαν “μακεδονική γλώσσα”.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζει τον Εθνικό αγώνα με κάθε νόμιμο μέσο για την κατάργηση της προδοτικής συμφωνίας και δεσμεύεται να την καταργήσει, όταν θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Δημήτριος Βαλασίδης.

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης