Δολοφονία ελληνικής καταγωγής αστυνομικού στις ΗΠΑ από Αφροαμερικανή

Έλληνες  28/04/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η γυναίκα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, πριν βγει αποφασισμένη να σκοτώσει έπινε αλκοόλ κάνοντας εκπομπή μέσω facebook όπου μεταξύ άλλων έβριζε την αστυνομία με αφορμή την υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ.

Ο ομογενής αστυνομικός Αναστάσιος Τσάκος, ο οποίος δολοφονήθηκε την Μεγάλη Τρίτη, έπεσε θύμα της φονικής μανίας της αφροαμερικανής Τζέσικα Μποβέ, η οποία τον σκότωσε πατώντας τον εσκεμμένα με το αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Μποβέ ήπιε και βγήκε αποφασισμένη να σκοτώσει.

«Γ@μ@στε την αστυνομία» έλεγε στο live που έκανε μέσω Facebook η Τζέσικα Μποβέ και έπινε το ένα σφηνάκι πίσω από το άλλο. Έλεγε επίσης ότι πάντα έχει πάνω της ένα μαχαίρι.

Η Τζέσικα Μποβέ στο βίντεο μιας ώρας και 51 λεπτών μίλησε για την δίκη και την καταδίκη του πρώην αστυνομικού Ντέρεκ Τσόβιν ο οποίος δολοφόνησε τον Τζορτζ Φλόιντ.

Η Μποβέ τα είχε με την αστυνομία και τους δικαστές και έπαιζε το τραγούδι ‘F**k Tha Police’.

Στο παραλήρημά της απειλούσε τους αστυνομικούς λέγοντας ότι ο θάνατός τους είναι μέρος της δουλειάς.

Σε όλο το βίντεο η Μποβέ κάπνιζε και έπινε αλκοόλ. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς μετά την σύλληψή της ομολόγησε ότι ήπιε βότκα, κρασί και κάπνισε χασίς.

Και σε αυτή την κατάσταση μπήκε στο αυτοκίνητό της και θέρισε την ζωή του 43χρονου αστυνομικού Αναστάσιου Τσάκου πέφτοντας πάνω του.

Ο Τσάκος βρισκόταν στο σημείο και προσπαθούσε να ρυθμίσει την κυκλοφορία μετά από ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο Κουίνς.

Ο Τσάκος πατέρας ενός αγοριού 3 ετών και ενός κοριτσιού έξι, μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Μποβέ αφού χτύπησε τον αστυνομικό προσπάθησε να διαφύγει αλλά τελικά συνελήφθη και ακόμα και την στιγμή της σύλληψή της έβριζε τους αστυνομικούς.

Όταν πλέον συνήλθε η Μποβέ ζητούσε συγνώμη. Είναι αντιμέτωπη με 13 κατηγορίες ανάμεσα στις οποίες είναι δολοφονία σε 2ο βαθμό και εγκατάλειψη θύματος.

Αν καταδικαστεί είναι αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης 15 ετών.

Συντετριμμένοι οι συνάδελφοι του Αναστάσιου Τσάκου απέτισαν φόρο τιμής στον άτυχο αστυνομικό.

Περιττό να αναρωτηθούμε αν θα γίνουν μαζικές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για το φρικτό έγκλημα με θύμα έναν ελληνικής καταγωγής οικογενειάρχη ή αν τα ΜΜΕ θα μιλήσουν για εκδήλωση ρατσιστικών αισθημάτων από την αφροαμερικανή δράστιδα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης