Δυναμικές ενημερωτικές δράσεις στην Αχαΐα και στη Θεσσαλονίκη

Έλληνες  10/01/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Σταύρος Μπιτσικόλης μαζί με μέλη του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στη περιοχή Κάτω Αχαΐα Πατρών. Οι συναγωνιστές έχαιραν θερμής υποδοχής από τους πολίτες της περιοχής οι οποίοι μίλησαν στους συναγωνιστές για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Εν συνεχεία τα στελέχη μας, άφησαν ενημερωτικά έντυπα σε αυτοκίνητα.

Πολεμούμε με κάθε νόμιμο τρόπο ώστε να ενημερώνουμε τους Έλληνες πολίτες σχετικά με τις θέσεις του κόμματός μας και το τι πρεσβεύουμε. Συνεχής αγώνας μέχρι τη νίκη την ημέρα των εκλογών. Ο ιδρυτής του κόμματος από ένα καρτοτηλέφωνο των φυλακών και εμείς σε πόλεις και χωριά.

Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Ηλία Κασιδιάρη!

Παράλληλα οι ενημερωτικές δραστηριότητες συνεχίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη για μία ακόμα εβδομάδα. Οι συναγωνιστές μοίρασαν υλικό σε πολίτες με σκοπό να ενημερωθούν για την ίδρυση του κόμματος αλλά και τις θέσεις του.

Τέλος, κυκλοφόρησαν και τα νέα αυτοκόλλητα του κόμματος. Είμαστε η μόνη γνήσια εθνική φωνή και γι’ αυτό είμαστε αποκλεισμένοι από τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης (;). Ενημερώνουμε τον κόσμο, όμως, με κάθε τρόπο. Πόρτα πόρτα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης