Δυναμική παρέμβαση: "Νενέκοι και αριστεροί, σε τρέμουν, Γεώργιε Γρίβα Διγενή"

Έλληνες  05/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Λίγες ημέρες μετά την κατάπτυστη απόφαση της κυπριακής βουλής να αφαιρέσει τον τίτλο "Άξιο Τέκνο της Πατρίδας" από τον Γρίβα Διγενή, δεκάδες πατριώτες διαμαρτυρήθηκαν την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, έξω από την κυπριακή πρεσβεία στην Αθήνα.

Η συγκέντρωση αυτή είχε αυθόρμητο χαρακτήρα και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλες. Γιατί το σύμπλεγμα αυτό της αριστεράς απέναντι στον Διγενή, στην Ιστορία και στο Έθνος, δεν θα περάσει έτσι. Στην εκδήλωση συμμετείχε κλιμάκιο του Εθνικού Μετώπου και του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ.

Από το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ παρευρέθηκαν τα στελέχη του: Χαράλαμπος Γιώτης (περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας), Φραγκάκης Χρήστος, Κυριτσόπουλος Χρήστος (Δημ. σύμβουλος Περάματος), οι υποψήφιοι Αιτωλωακαρνανίας Χρήστος Ρήγας και A’ Πειραιώς, Γιάννης Βορδώχειλας. Ενώ δυναμικό παρόν έδωσε και κλιμάκιο της Νεολαίας Αθηνών.

Ο γγ Γραμματέας του Εθνικού Μετώπου και υποψήφιος Δυτικού Τομέα Αθηνών Μάνος Κώνστας δήλωσε: "Ο Γεώργιος Γρίβας Διγενής είναι πολύ μεγάλος για να τον κρίνουν μικρά ανθρωπάκια. Η Μνήμη του, η Ιστορία του έχει γραφεί στη μεγάλη συνέχεια των ηρώων του Ελληνισμού και αυτή δεν διαγράφεται με ένα ψήφισμα".


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης