Είναι επικίνδυνοι: Παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ με εντολή Μαξίμου

Έλληνες  15/11/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε κίνδυνο βρίσκεται η Δημοκρατία στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό, καθώς μια ακόμα αποκάλυψη δημιουργεί πολλά ερωτήματα για το πολίτευμα στο οποίο βρίσκεται η χώρα μας. Στο πολίτευμα όπως το κόβει και ράβει στα μέτρα της η Νέα Δημοκρατία.  Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει ύψιστο κίνδυνο από την Τουρκία και τους τουρκικούς θύλακες εντός Ελλάδας, η ΕΥΠ σύμφωνα με δημοσιεύματα έχει λάβει εντολή από το πρωθυπουργικό γραφείο να παρακολουθεί πολίτες που αντιδρούν στα μέτρα κατά της πανδημίας και τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή και διαδηλώνουν! Ποιος ξέρει φυσικά και τι άλλο…

Φυσικά, για όλα αυτά, για κάθε μία παρακολούθηση, όπως ορίζει ο κανονισμός της υπηρεσίας, θα πρέπει να υπάρχει ξεχωριστή, υπογεγραμμένη εισαγγελική εντολή. Απορούμε λοιπόν που βρέθηκε αυτός ο εισαγγελέας που έδωσε το πράσινο φως να παρακολουθούνται διαφωνούντες.

Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και καθόλου αστείο. Διότι με πρόφαση τις διαδηλώσεις κατά των μέτρων, μπορεί να παρακολουθείται πλέον ο οποιοσδήποτε, επειδή απλώς ασκεί κριτική στην κυβέρνηση. Και αυτό είναι άθλιο. Για να μην πούμε την ευκολία με την οποία αυτό το υλικό – όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν – μπορεί να διαρρεύσει σε διάφορες κατευθύνσεις και να γίνει όπλο σε χέρια εκβιαστών και απατεώνων. Που διαθέτουν κάποιον «γνωστό ή συγγενή» μέσα στην υπηρεσία…

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν διαψεύδει η κυβέρνηση τις παρακολουθήσεις πολιτών από την ΕΥΠ, επικαλούμενη «εσωτερικό κίνδυνο» όσον αφορά στο «αντιεμβολιαστικό κίνημα», όπως ανέφερε επί λέξει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Είναι πλέον ολοφάνερο ότι η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο. Ο Κ. Μητσοτάκης έδωσε εντολή στην ΕΥΠ να παρακολουθεί όσους διαφωνούν στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, λες και είναι πράκτορες ή εγκληματίες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης