Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, η τελευταία ελπίδα της Ελλάδος

Έλληνες  10/04/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης,

υποψήφιος βουλευτής και Στέλεχος για την Αχαΐα

Η ζοφερή κατάσταση τυραννίας, την οποία βιώνει η χώρα μας και ο ελληνικός λαός από μία κάστα πολιτικών, οι οποίοι είναι δέσμιοι ξένων και σκοτεινών συμφερόντων, απαιτεί από όλους μας να συστρατευθούμε στον κοινό αγώνα, του οποίου μπροστάρης μπήκε, όχι για το δικό του συμφέρον αλλά μόνο για το καλό της πατρίδος και του λαού, ο έγκλειστος και αδίκως διωκόμενος ιδρυτής μας, Ηλίας Κασιδιάρης.

Η απόφασή μου να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια ήταν επιβεβλημένη διότι οι πάντες, ο καθένας με ό,τι μέσο διαθέτει, οφείλουμε στους ένδοξους προγόνους μας και στους αγώνες τους αλλά και τους απογόνους μας να αγωνισθούμε μέχρι τέλους, να πάρουμε τη χώρα μας πίσω και να ανεβάσουμε τον Ελληνισμό εκεί που πρέπει! Οι προσπάθειες για είσοδο στο κοινοβούλιο θα συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό με τελικό στόχο τη διακυβέρνηση της χώρας χωρίς κανέναν συμβιβασμό και συναλλαγή με το σάπιο καθεστώς και τους κόλακές του, χωρίς να υπολογίζουμε καμία θυσία και μόνο με γνώμονα το συμφέρον του έθνους και την προκοπή όλων των Ελλήνων, οι οποίοι πρέπει να νιώσουν ότι διαφεντεύουν τον τόπο τους και δεν είναι δούλοι ξένων συμφερόντων και μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

Ως Εθνικό Κόμμα, έχουμε ένα πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη διακυβέρνηση της χώρας, ενώ προσελκύουμε καθημερινά όλο και περισσότερο κόσμο και ειδικά νέους ανθρώπους, οι οποίοι διψούν για μία φωνή γνήσια εθνικιστική που νοιάζεται να δώσει μία φωτεινή προοπτική για το μέλλον μας! Η προσπάθεια γίνεται πόρτα πόρτα ενώ μας προσεγγίζουν καθημερινά και άνθρωποι που ζητούν να συμμετάσχουν στο κίνημά μας, με όποιο τρόπο ο καθένας μπορεί.

Καλούμε τον Ελληνικό λαό να μας στηρίξει γιατί είμαστε η μόνη αντισυστημική και γνήσια Εθνικιστική φωνή και  να γυρίσει την πλάτη στους προδότες, στους ανθέλληνες, σε αυτούς που έβαλαν στόχο να εξαφανίσουν το ελληνικό Έθνος και την Ορθόδοξη πίστη μας. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη, καλούς αγώνες και καλή λευτεριά στον Ηλία Κασιδιάρη!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης