ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΒΡΟΥ: Οι παραμελημένοι Ακρίτες των συνόρων

Έλληνες  19/08/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Δήμητρα Αστρούδη,

Υποψήφια Πολιτευτής Νομού Έβρου

Η εθνικά  επικίνδυνη, πολιτική των τελευταίων ετών από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα αυτή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη,  καταρρίπτει τον μύθο ότι "... από τον  Έβρο δεν περνάει ούτε κουνούπι..." όπως πολλάκις διατυμπανίζει ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός (λαθρο)εισβολής Μηταράκης.

Και ερωτώ απλά: "Αλήθεια κύριε Υπουργέ, είναι υπερήφανοι οι κάτοικοι του νησιού από το οποίο κατάγεστε, όταν με την πολιτική σας πλήττεται και το ίδιο από ορδές λαθρομεταναστών;"

Σε καμία περίπτωση αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπερηφανεύεται για την «μεταναστευτική» πολιτική της, όταν με περισσό θράσος αλλόθρησκη  εισβολέας  έξω από Ιερό Ναό της Παναγίας την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου που εορτάζεται με όλες τις τιμές και όπως της αξίζει από  Ορθοδόξους Χριστιανούς, και "on camera", ανενόχλητη με χειρονομίες, δείχνει ακριβώς το σκοπό για τον οποίο λαθραία έχει εισέλθει στη χώρα μας (χειρονομία γκρίζων λύκων, και απειλή για κόψιμο λαιμών!).

ΔΕΝ ΘΟΡΥΒΗΘΗΚΕ  κανένας δημοσιογράφος, κανένα κανάλι από αυτά της λίστας Πέτσα και κυρίως κανένας από τους 300 της Βουλής ή ακόμα χειρότερα δεν θορυβήθηκε η πρώτη κυρία της χώρας που καταλαμβάνει τη θέση της Προέδρου της Δημοκρατίας;

Από το  Νομό Έβρου λοιπόν σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα της χώρας στο Νομό είναι διάτρητα... Είναι αδύνατον να φυλάσσονται σε όλο στο μήκος τους από τη δύναμη που έχει τοποθετηθεί γι’ αυτό το σκοπό. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τις συμφωνίες που πιθανότατα έχουν γίνει κάτω από το τραπέζι ΟΜΩΣ οφείλουμε να διαφυλάξουμε την είσοδο της χώρας μας και να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το ήδη υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό και τα στελέχη..

Σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι επιτακτική η ανάγκη της άμεσης αξιοποίησης όλων των ένστολων και ενόπλων Εθνοφυλάκων της περιοχής.  Με συστηματική φύλαξη των παραποτάμιων περασμάτων και όπου ακόμη αυτό επιβάλλεται. Με τις στοιχειώδεις παροχές όπως αυτές προβλέπονται από την κείμενη στρατιωτική νομοθεσία στην οποία υπάγονται, καθώς δεν υφίστανται κάποιες διαφοροποιήσεις που εμποδίζουν την άμεση ενεργοποίησή τους στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Τα στελέχη αυτά, διακρίνονται για την αγάπη τους στον τόπο που γεννήθηκαν και για το υψηλό ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ που τους διακατέχει.

Οι Εθνοφύλακες του Νομού Έβρου

ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ

- Να μην υπάρχει καμία φορολόγηση στο ελάχιστο και συμβολικό εισόδημα που αποκτούν από αυτή τη διαδικασία

- Πλήρη ασφάλιση και Ελεύθερη πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας

-  πραγματική και ουσιαστική αναβάθμιση του θεσμού

Η ισχυροποίηση του θεσμού του Εθνοφύλακα θα αποτελέσει κλιμακωτή και διεξοδική ενίσχυση των συνόρων του Νομού Έβρου,  και η στήριξή τους θα δημιουργήσει κίνητρο για μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους κατοίκους της περιοχής


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης